CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o restrykcje
akira - Pon 11 Wrz, 2006 16:15
Widelec napisał/a:
domeztoz napisał/a:
to zeby byly 2 awp na team to lipa... ja znam lepsze rozwiazanie ale to tez pewnie nie przejdzie. chodzi o to ze gdy ktos kupuje awp to HP mu spada do powiedzmy 25
co wy na to?
moim zdaniem to jest beznadziejny pomysł. nie dosc ze ktos ma eco 4 rundy to jeszcze ma dostac slapa za 75 dmg....
jestem tego samego zdania i nie rozumiem ludzi, ktorzy uwazaja awp za jakas "nadBroń", bo nie wiem jak to nazwac... przeciez awp to normalna bron, ktora kazdy moze uzywac i nie nie kosztuje tyle co usp mOrb - Pon 11 Wrz, 2006 16:29 Hmmmmm....
Zaraz się poleje w gacie....no normalnie nie wytrzymam....sorry Platic ale nie wierzyłem że doczekam tego dnia w którym ktoś mi powie że nie mogę kupić awupa bo inni nie mają szans. Szczerze, co mnie to obchodzi A takie ograniczniki to se możesz dać na prędkość w swojej bryce jak masz. Stary, z pełnym szacunkiem dla Ciebie bo Cie nie znam, predzej ktoś (kto lubi awupa, tak jak ja ) skonczy z gra na tym servie niz zgodzi sie na taki pomysł. Pozdro! Cashreen - Pon 11 Wrz, 2006 16:32 Totalny zal teczufka - Sob 16 Wrz, 2006 11:20 Odrzucono, znaczaca przewaga glosow na NIE 12:23.