CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Blagalna Prosba O Dodanie Mapy cs_shelter
qBert - Wto 12 Wrz, 2006 18:07
w0mbat napisał/a:
podam przyklad. mapka de_sunny na poczatku po 5 osob w teamie i ciagle prosby o next, a teraz zawsze full ze nie idzie wbic na serva podczas tej mapy i nikt nie pisze zeby zmienic na nastepna.
wrzucic oblukac i zostawic takie moje zdanie
troche mijasz sie z prawda bo dzisiaj na sunny zostalo 5 osob, na calym serwerze i zmienialem mape na inna bo wszyscy marudzili.. sunny sux w0mbat - Wto 12 Wrz, 2006 19:16 wybacz ale nie siedze caly dzien na serwie i zadko widze to o czym mowisz wiem tylko ze jak chce wejsc a jest ta mapka to ie ma miejsca tak samo jak juz gram i wchodzi sunny to jakos nie zauwazylem zeby serw sie wyludnialno. 10 - Śro 13 Wrz, 2006 05:10 no właśnie Morasie, ja doskonale rozumiem,ze boisz się dostać po tyłQ ale jestem pewien ze do sytuacji takiej nie dojdzie ,ze ludzie będą wychodzić na tej mapie,biorąc pod uwagę chociaż by to,ze na b1 sie miło gra i paredziesiąt minut (jeśli się komuś mapa nie zabardzo spodoba [odziwo ]) to napewno wytrzymadomeztoz - Pon 06 Lis, 2006 21:02 dajcie vota (na tak) bo juz troche nuda a mapka calkiem fajnie sie zapowiada... czego wy sie boicie? ze mapy nie znacie? lolAnvi - Sob 31 Mar, 2007 14:42 Mi sie tam podoba, a zaglosowac nie moge, nie wiem dlaczego Sonda wygasla chyba spree - Sob 31 Mar, 2007 17:04 Większość jest na tak, wiec moze dodajmy tą mape i close
PS. Anvi ja mogłem zagłosować teczufka - Czw 19 Kwi, 2007 21:53 Mino wyzszej ilosci glosow na TAK (29:10 na Tak) odrzucam.
Mapa wydaje sie byc strasznie ciasna jakby byla na 10 osob w sumie(5vs5); szczegolnie w srodku domku. Hosty trzeba odprowadzic do heli, do ktorego sa dwa wejscia (w tym przez kanal?!? jak widzicie hostow w kanale?). Odprowadzenie hostow wydaje sie niemozliwe, gdy T kampi przy heli z HE. Dodatkowe glowne wejscie na RP jest blokowane przez krate, ktora zdradza pozycje CT. Mimo nawet dobrego wykonania (przy rescuepoincie sa dwa bugi pozwalajace patrzec przez mape). Wydaje sie ze jest ona stworzona tylko po to by przejechac sie na wirniku heli. Proponujacym, sugieruje, aby nim dadza propozycje mapy obejrzeli ja na listenserver czy chocby dedyku na localhoscie. Odrzucam.