To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - ban? 0_o

siatkarz - Sob 14 Paź, 2006 17:42

czarna poglo maxymalnie...

n/c

BABCIA - Sob 14 Paź, 2006 18:00

Czarna* napisał/a:
DzejmsBlond napisał/a:
Qbert . Ja jak są nierówne teamy to poprostu przerzucam. Pisze ostrzeżenie i działam. Jakoś nikt specjalnie mi się na głos nie wzburzył. Jak spróbuje wrócić to jescze raz, a jak zrobi to drugi raz, to żegna się w danym momencie z serwerem - kick. A wiadomo, że ponownie wejść to nie jest tak łatwo jak serwer full. :faja:

Dla mnie to wszyscy admini bez wyjatku reperezentujecie kiepski poziom z rangi adminowskiej,

pozdrawiam

bardzo ci dziękuję za taką ocenę mojej osoby zawsze staram się być sprawiedliwy i dopasowuje sie do graczy dlatego nie lubie jak ktoś wszystkich do jednej miski sie wrzuca

Ciachoo - Sob 14 Paź, 2006 18:30

Czarna* napisał/a:

Buhehe Prosze cie bond, tylko bez takich tekstów mi tutaj.... nie raz grajac siedzialam i zastanawialam sie jakim cudem ktos taki jak ty ma admina skoro porzadnie i w logiczny sposob ni epotrafi go wykorzystać......... Nie raz nawet byłam swiadkiem jak przechodziles z "lamerskiego" teamu do tego wygrywającego np 23 punktowa przewaga, wiec prosze cie (dust)......

Zenada........

Dla mnie to wszyscy admini bez wyjatku reperezentujecie kiepski poziom z rangi adminowskiej, macie ograniczone zasady jak dla mnie, czepiacie sie graczy, ze za wolno do paki ida, ze nick nie taki...a tak naprawde wogole nie jestescie konsekwentni w tym co robicie..bo w przypadku jak Bond idzie z awm do paki krokami, upsss sorki kroczkami, miniaturowej mrówki, toczy sie jak kula sniegowa..az w końcu runda sie konczy i najnormalniej w swiecie ct w pupe dostaje.(d2)..... to nikt mu nie napisze na say "DO PAKI!!" tez ostanio byla taka sytuacja i to nawet conajmniej ze dwa razy (mam na mysli ostani tydzien.....

bez urazy ale NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY..........ktos musi isc na kompromis... admini czy gracze....tylko pytanie kto powinien dawac pierwszorzednie przyklad do nasladowania....ktos kto zostal w jaks sposob wyrozniony (@) czy ktos kto sie wdraza się dopiero w zasady a reczej w uklady bydzi??.... skoro jak narazie żadna ze stron nie potrafi ustapic.....mam na mysli wszystko i wszystkich, pisze ogolnie....

pozdrawiam

Wow! kĄgratÓlejŻyn. Hmm ktoś musi iść na kompomis. Zgadzam się! Jak najbardziej. Ale chyba nie w tej sytuacji i nie w tym miejscu :? Admin tez człowiek, błędy popełnia, ale chyba lepiej zna się na adminowaniu, niż Ty czarna (albo np. ja ;p). Jakoś nikt nie marudzi ostatnio na pracę @ na Bydzi. Wiesz, moglibyśmy się czepiać, że admini mają "NIELAJTOWE" ksywy, albo server ma zbyt mało "pr0pwnującą" nazwę (doceńże sarkazm :P ). A co do admina o cechach które wymieniasz, nie ma na tym serwie (według mnie)*. Co Ty masz do graczy?? jeszcze oni mają iść na kompromis?? Dobra, chodźmy wszyscy pod dom Solida, i skandujmy przeciw lamerstwu @, a co się będziemy szczypać! Aha i jeszcze przeciw lże-łże-liberałom, promasońsko-Żydowskiej telewizjii TVN, i spleśniałej Lewicy ( :x )... Aha, i powtórzę po innych , ne podoba się, ne graj. Tymbardziej, jeżeli nie podoba się tylko Tobie... (na dzień dzisiejszy) To że server nie jest doskonały, nie znaczy, że nie stara się taki być...*

*-plz nie traktować tego jako podlizu do @.

KankerNooB - Sob 14 Paź, 2006 18:46

qBert napisał/a:
Czarna* napisał/a:
Dla mnie to wszyscy admini bez wyjatku reperezentujecie kiepski poziom z rangi adminowskiej, macie ograniczone zasady jak dla mnie, czepiacie sie graczy, ze za wolno do paki ida, ze nick nie taki...a tak naprawde wogole nie jestescie konsekwentni w tym co robicie..

Musze to napisać. ALE PIEPRZYSZ GLUPOTY! " i smiesz pisac nam takie rzeczy?! Twoj internetowy lover boy i cala jego ekipa z pelna premedytacja robi na przekór adminom a Ty wielce zaslepiona nimi bronisz ich jak by niewiadomo kim byli. To co napisalas to same idiotyzmy i stek bzdur! Nawet nie chce mi sie ripostowac na twoje zarzuty, bo sa w wiekszosci tak absurdalne ze poprostu szkoda mi na to czasu.
No i na koniec takie zdanie od mnie (pewnie nie tylko): Jak sie nie podoba, to spadaj stad! Masz 100000 innych serwerow, gdzie admini sa napewno doskonali. CU.

ukarac nooba za tego posta
"Nie masz zielonego pojecia o adminowaniu" haha rozplakalem sie
troszke ponislo cie wiekszosc miala juz @ zanim zaczoles w cs grac

i.S.b - Sob 14 Paź, 2006 18:53

Czarna* napisał/a:

Buhehe Prosze cie bond, tylko bez takich tekstów mi tutaj.... nie raz grajac siedzialam i zastanawialam sie jakim cudem ktos taki jak ty ma admina skoro porzadnie i w logiczny sposob ni epotrafi go wykorzystać......... Nie raz nawet byłam swiadkiem jak przechodziles z "lamerskiego" teamu do tego wygrywającego np 23 punktowa przewaga, wiec prosze cie (dust)......

Zenada........

Dla mnie to wszyscy admini bez wyjatku reperezentujecie kiepski poziom z rangi adminowskiej, macie ograniczone zasady jak dla mnie, czepiacie sie graczy, ze za wolno do paki ida, ze nick nie taki...a tak naprawde wogole nie jestescie konsekwentni w tym co robicie..bo w przypadku jak Bond idzie z awm do paki krokami, upsss sorki kroczkami, miniaturowej mrówki, toczy sie jak kula sniegowa..az w końcu runda sie konczy i najnormalniej w swiecie ct w pupe dostaje.(d2)..... to nikt mu nie napisze na say "DO PAKI!!" tez ostanio byla taka sytuacja i to nawet conajmniej ze dwa razy (mam na mysli ostani tydzien.....

bez urazy ale NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY..........ktos musi isc na kompromis... admini czy gracze....tylko pytanie kto powinien dawac pierwszorzednie przyklad do nasladowania....ktos kto zostal w jaks sposob wyrozniony (@) czy ktos kto sie wdraza się dopiero w zasady a reczej w uklady bydzi??.... skoro jak narazie żadna ze stron nie potrafi ustapic.....mam na mysli wszystko i wszystkich, pisze ogolnie....

pozdrawiam

Nie podoba Ci się ten serv, to nie graj, każdy tylko umie wypominać jacy to są admini, że to, że tamto, a może niech te osoby zaczną od siebie, bo skoro się tak czepiają, to sami powinni dawać idealny przykład. Wziełaś się niewiadomo skąd i myślisz, że jak jesteś dziewczyną grającą w cs-a to jesteś taka el0 ?? poprostu żal. Za kogo Ty się uważasz ?? Weź sobie lepiej chłopa poszukaj (ale nie wirtualnego), bo w wieku 24 lat, żebyś wieczorami i w nocy grała w cs, z braku zajęcia to tylko świadczy o Tobie( i kto tu jest ograniczony :hahaha: ). Co wejdę na serv to tylko wpieniasz mnie swoimi "zalotami" i gadaniem głupot podczas gry-> tak jak dziś na de_dust-> prawie wszystkich wpieniałaś swoją żałosną gadką. Od takich "końskich" zalotów masz Teamspeak'a, Ventrilo itd. To tyle na ten temat (ciekawe co teraz odpiszesz-> aż strach się bać takiej postaci jak Ty :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: )

Anonymous - Sob 14 Paź, 2006 19:02

Powiem tak Jako demokracja jest w tym kraju to wonosc slowa jest nie karana. Każdy ma wlasne zdanie o adminach bydzi ja mam juz dawno wyrobione zdanie o nich. Kazde ma coś z głowa wozi sie po serwie jak by to byl jego dom, najlepsze wyjscie skasowac wszystkich adminow i dodac nowych co sie an tym znaja ( graja w ta gre dlugo i mieli juz gdzies admina). Potem polecam wkasowac wszystki demne pluginy bo robita syf na serwie. Nastepnie karac za kampienie terrorystow przyklad ( hyd, m00rbid, RedukE ) i wsio by bylo fajnie i zabawnie. Po tym weczerpujacej wypowiedzi pozdrawiam was serdecznym palcem zakonczynym paznokciem.
greg - Sob 14 Paź, 2006 19:03

nie no nie wytrzymam... admini na bydzi maja ciezko (ladnie tam w dupke wlazisz m00rbid, ktory swoj skill ma w nicku - 2 zera)? nawrzucane tych pluginow na bydzi jest tylke ze tylko zostaje im przenoszenie graczy z jednej druzyny do drugiej. Irys my w przeciwnienstwie do ciebie wszyscy znamy sie lajf wiec na uj piszesz takie posty? W d00pie byles g00wno widziales, wiec zamilcz! A i jeszcze jedno, admini slay`uja za to ze ktos nie odbija bsa tyle ze oni sami tego nine robia a zwlaszcza babcia wiec sie nie dziw ze czarna zalicza cie do grona f@jnych adminow bydzi! pozdro
Cashreen - Sob 14 Paź, 2006 19:04

IrYs napisał/a:
Czarna* napisał/a:

Zenada........

pozdrawiam

Nie podoba Ci się ten serv, to nie graj, każdy tylko umie wypominać jacy to są admini, że to, że tamto, a może niech te osoby zaczną od siebie, bo skoro się tak czepiają, to sami powinni dawać idealny przykład. Wziełaś się niewiadomo skąd i myślisz, że jak jesteś dziewczyną grającą w cs-a to jesteś taka el0 ?? poprostu żal. Za kogo Ty się uważasz ?? Weź sobie lepiej chłopa poszukaj (ale nie wirtualnego), bo w wieku 24 lat, żebyś wieczorami i w nocy grała w cs, z braku zajęcia to tylko świadczy o Tobie( i kto tu jest ograniczony :hahaha: ). Co wejdę na serv to tylko wpieniasz mnie swoimi "zalotami" i gadaniem głupot podczas gry-> tak jak dziś na de_dust-> prawie wszystkich wpieniałaś swoją żałosną gadką. Od takich "końskich" zalotów masz Teamspeak'a, Ventrilo itd. To tyle na ten temat (ciekawe co teraz odpiszesz-> aż strach się bać takiej postaci jak Ty :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: )

Dokładnie IRYS masz racje elo E|_() Dziewczyna !! poprostu zal

i.S.b - Sob 14 Paź, 2006 19:18

greg napisał/a:
nie no nie wytrzymam... admini na bydzi maja ciezko (ladnie tam w dupke wlazisz m00rbid, ktory swoj skill ma w nicku - 2 zera)? nawrzucane tych pluginow na bydzi jest tylke ze tylko zostaje im przenoszenie graczy z jednej druzyny do drugiej. Irys my w przeciwnienstwie do ciebie wszyscy znamy sie lajf wiec na uj piszesz takie posty? W d00pie byles g00wno widziales, wiec zamilcz! A i jeszcze jedno, admini slay`uja za to ze ktos nie odbija bsa tyle ze oni sami tego nine robia a zwlaszcza babcia wiec sie nie dziw ze czarna zalicza cie do grona f@jnych adminow bydzi! pozdro

Ale co mnie to interesuje, ze sie znacie w realu ?? mam to w d....e, mi chodzi o zachowanie na servie i robienie niepotrzebnego zamieszania na forum. a to gdzie bylem i co widzialem, to moja sprawa, nie twoj zasmarkany interes "matko tereso z kalkuty". i jeszcze jedno, to że ktos gra tak a nie inaczej, to tylko kwestia czasu i nabytych doswiadczen, nie kazdy na bydzi jest pr0, bo to nie klan z cb czy esl z pierwszej 10-tki, tylko serv DLA KAŻEGO(dla slabszych i dla lepszych), wiec nie wiem jaki masz cel w ocenianiu czyjejs gry.

Anonymous - Sob 14 Paź, 2006 19:35

Drogi Panie IrYs... DO MIECZA !