To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - host kill-ban - SID

Ciachoo - Śro 08 Lis, 2006 21:03

BABCIA nie wyczułeś ironii?? :D a że straszne nie uważam ale zwróciłem po prostu uwagę, a że są kolegami to wiem. nawet w ESL z nim jest w team'e.
SiD - Śro 08 Lis, 2006 21:15

własnie irys maja takie podłe mordy !! jak by zaraz na policje chcieli dzwonic :F to jest silniejsze ode mnie...
siatkarz - Śro 08 Lis, 2006 21:46

SiD napisał/a:
własnie irys maja takie podłe mordy !! jak by zaraz na policje chcieli dzwonic :F to jest silniejsze ode mnie...

niewazne ze chca dzwonic na 997 ;p wazne ze ich sie nei zabija ;p

SiD - Śro 08 Lis, 2006 21:51

jak by ludzie z Valve chcieli żeby ich się nie zabijało zrobiliby z nich cyborgi... ale jeżeli hojni programiści zrobili ze można ich zabijać to niby czemu z tego przywileju nie korzystać...

Ty wiesz swoje ja wiem swoje :P dawaj wiecej banów imo i bedzie GIT

mizka - Śro 08 Lis, 2006 21:59

gj kank
ritarded l. - Śro 08 Lis, 2006 22:32

Cytat:
Zauwazylem ze od 2 tygodni pojawily sie dziwne loss'y i choke walcze z nimi od paru dni i nie wiem czy przyniesie to jakies efekty czy moze to wina konfiguracji maszyny czy tez lacza.

lacze

SiD - Śro 08 Lis, 2006 22:34

ohohohoho siatek jaki srogi karacz i regulaminowiec sie zrobił.... :F zoabczymy kto gorzej na tym wyjdzie...
siatkarz - Śro 08 Lis, 2006 22:37

kara musi byc... pozal sie jescze
SiD - Śro 08 Lis, 2006 22:44

hahahah czlowieku ty to nazywasz kara dla mnie ?? hahahah to z ciepie pieje cały serwer jesteś pośmiewiskiem i przykładem desperacji :F czepiaj sie tak dalej to po przejrzeniu logów pewnego dnia sie okaże ze będziesz miał o jedna flage mniej a potem o kolejna a potem OUT i dziękujemy... ja mam Cie głeboko a jak narazie to mam niezły ubaw z ciebie ze mozna upaść tak nisko ;) GL w przyszłym adminowaniu...
pozdro ^^

siatkarz - Śro 08 Lis, 2006 22:48

hhaaha... to mysl dalej ;] :) a dla ciebie wszyscy to kilkoro kolegow? :> fajnie :)