CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - host kill-ban - SID
Ciachoo - Śro 08 Lis, 2006 21:03 BABCIA nie wyczułeś ironii?? a że straszne nie uważam ale zwróciłem po prostu uwagę, a że są kolegami to wiem. nawet w ESL z nim jest w team'e.SiD - Śro 08 Lis, 2006 21:15 własnie irys maja takie podłe mordy jak by zaraz na policje chcieli dzwonic :F to jest silniejsze ode mnie...siatkarz - Śro 08 Lis, 2006 21:46
SiD napisał/a:
własnie irys maja takie podłe mordy jak by zaraz na policje chcieli dzwonic :F to jest silniejsze ode mnie...
niewazne ze chca dzwonic na 997 ;p wazne ze ich sie nei zabija ;pSiD - Śro 08 Lis, 2006 21:51 jak by ludzie z Valve chcieli żeby ich się nie zabijało zrobiliby z nich cyborgi... ale jeżeli hojni programiści zrobili ze można ich zabijać to niby czemu z tego przywileju nie korzystać...
Ty wiesz swoje ja wiem swoje dawaj wiecej banów imo i bedzie GITmizka - Śro 08 Lis, 2006 21:59 gj kankritarded l. - Śro 08 Lis, 2006 22:32
Cytat:
Zauwazylem ze od 2 tygodni pojawily sie dziwne loss'y i choke walcze z nimi od paru dni i nie wiem czy przyniesie to jakies efekty czy moze to wina konfiguracji maszyny czy tez lacza.
laczeSiD - Śro 08 Lis, 2006 22:34 ohohohoho siatek jaki srogi karacz i regulaminowiec sie zrobił.... :F zoabczymy kto gorzej na tym wyjdzie...siatkarz - Śro 08 Lis, 2006 22:37 kara musi byc... pozal sie jesczeSiD - Śro 08 Lis, 2006 22:44 hahahah czlowieku ty to nazywasz kara dla mnie hahahah to z ciepie pieje cały serwer jesteś pośmiewiskiem i przykładem desperacji :F czepiaj sie tak dalej to po przejrzeniu logów pewnego dnia sie okaże ze będziesz miał o jedna flage mniej a potem o kolejna a potem OUT i dziękujemy... ja mam Cie głeboko a jak narazie to mam niezły ubaw z ciebie ze mozna upaść tak nisko GL w przyszłym adminowaniu...
pozdro ^^siatkarz - Śro 08 Lis, 2006 22:48 hhaaha... to mysl dalej a dla ciebie wszyscy to kilkoro kolegow? :> fajnie