CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - ProSba o przedłużenie czasu na SPEK'cie
kyryry - Sob 13 Sty, 2007 10:28 Ja jestem na NIE
I to stanowcze nie
gra pwinna byc dynamiczna ,,,, a nie np. na de_XXXX ct maja awp i obstawiaja bsa
a terro tez maja awp i czekaja az ct wychyla
w takim przypadku to i 10minut na runde nie pomoze
Nic na to nie poradzimy ... jest duzo osob, ktore wola zachowac swoja ukochana bron i nie wygrac rundy, ale czemu cierpiec na tym maja osoby, ktore szybko zaatakowaly, lecz polegly siatkarz - Sob 13 Sty, 2007 11:14 kyryry przeczytaj dokladnie o co chodzi ;/ czas na spect'ie to inna rzecz niz czas rundyUczulony` - Sob 13 Sty, 2007 12:31 mozna zamknac , chyba nie .potek - Sob 13 Sty, 2007 12:33 po co zmieniac czas na skepcie jest dobrze dobrany domeztoz - Sob 13 Sty, 2007 12:44
kyryry napisał/a:
Ja jestem na NIE
I to stanowcze nie
gra pwinna byc dynamiczna ,,,, a nie np. na de_XXXX ct maja awp i obstawiaja bsa
a terro tez maja awp i czekaja az ct wychyla
w takim przypadku to i 10minut na runde nie pomoze
Nic na to nie poradzimy ... jest duzo osob, ktore wola zachowac swoja ukochana bron i nie wygrac rundy, ale czemu cierpiec na tym maja osoby, ktore szybko zaatakowaly, lecz polegly
w tym topicu to nie o to... nie o to teczufka - Sob 13 Sty, 2007 13:03 Czas na spect'cie: 5min20sek.