CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - ZLOT bydziakow ?? Bydgoszcz 2007 :D
kiciper - Czw 01 Lut, 2007 21:23 Ja mam propozycje w sumie to jest pensjonacik LMa
Jest to Swieradow-Zdroj to u mnie.... hihiihi..... fajny jest to pensjonacik a dodam ze bysmy mieli na dole barek na imprezke cena mysle ze tez jest ok 30zl za dobe
oto linki..
http://www.swieradowzdroj.ig.pl/info.php?id=580 http://www.jozefina.swier...&lang=pl&id=580
tak o taka propozycja....
a dodam ze zaleta jest rad.... dziadki przyjezdzaja kilka dni u nas ....... napisze ze nazywaja nasze uzdrowisko kraina drugiej mlodosci foXx - Czw 01 Lut, 2007 23:00 tylko ze ja np. do swieradowa mam jakies... hmm z 800km wiec dla mnie odpadaw0mbat - Pią 02 Lut, 2007 12:42 dla mnie moze byc gdziebadz bydgoszcz mazury wawa wrocek dojade byle bylo gdzie przekimac. mam nadzieje ze jak ti Irys powiedzial nie skonczy sie na gadaniu:/ . badzmy dobrej myslipotek - Pią 02 Lut, 2007 12:48 czyli wpadać nad jezioro świętajno miejscowość narty/warchały podałem namiary na domek ew. w warchałach jest camping . Klasa czystości jezora 1 bardzo czyste można ponurkowac (nawt z butlą są kursy).kyryry - Pią 02 Lut, 2007 12:54 Ja jestem za ... z Kalisza moge miec troszke daleko ... ale czego sie nie robi
Tylko lepiej w wakacje ... ciepla woda i ogolnie laski bardziej rozebrane chodza potek - Pią 02 Lut, 2007 12:59 apropo jeziorka widoczność do około ~8m w "nartach" jest wypożyczalnia windsurfingu widziałem sporo fotek na googlach wystarczy wpisać "jezioro świętajno" "warchały" "narty"neverling~ - Pią 02 Lut, 2007 13:52 Ja mam wszedzie nie za daleko. Moge sie przemeczyc ~ 5h
Byle by bylo jeziorko to ryby polowie i bedzie cos jesc
Mam dzialke a wlasciwie dom w borach tucholskich
~ 400m2 potek - Pią 02 Lut, 2007 14:30 naverling z łodzi do mnie sie jedzie ~3-3,5h a w tym jeziorku jest full rybek nurkując można oglądać duże okazy RadukE - Pią 02 Lut, 2007 17:21
potek napisał/a:
naverling z łodzi do mnie sie jedzie ~3-3,5h a w tym jeziorku jest full rybek nurkując można oglądać duże okazy
ja tam wole nurkowac gdzie indziej ... potek na takie okazy jakie ja lubie to jeszcze za mlody jestes ROSOMAK - Pią 02 Lut, 2007 20:56 zlot niezlasprawa tylko sie zgadac konkretnie - mazury , gory , morze - miejsce nie jest tak wazne jak ekipa ktora tworzy klimat a sadze ze moze byc konkretnie.