To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - V A L V E OPANUJ SIĘ !!!

nowik - Pią 12 Sty, 2007 17:30

Ciastek co do firm hostingowych to roznie bywa... wszystko zalezy od umowy tj. regulaminu. Jezeli w nim bedzie wzmianka o reklamach to nawet mimo placenia zgodziles sie z nim. Ja regulaminu Valve nie czytalem (bo po co :E ) ale domyslam sie ze napewno jest tam wzmianka ze moga w kazdej chwili zmienic cos i my nic na to zrobic nie mozemy... Rownie dobrze mozesz tez powiedziec, moge grac na czitach bo moja gra no i czemu oni mi banuja konta ? przeciez zaplacilem!

btw. Nie znam sie na prawie miedzynarodowym ;P

ciasteczkowy - Pią 12 Sty, 2007 18:38

Ja to wszysko rozumie ale graja z nami w ... .
I tak być nie powinno.
Najwyżej skasuje konto , zwolni sie miejsce na S@ i wszyscy będą zadowoleni :D

Yelonek - Pią 02 Lut, 2007 10:49

Bomb has been planted
- Który bs?
- Koło podpasek

Miłej gry, n/c

teczufka - Wto 06 Mar, 2007 19:52

*BUMP*
Ten dzien nastapil, wraz z updatem, otrzymujemy "mily" zestaw reklam. Bylem naiwyny i sie nadzialem, ale szybko usunalem te adsy :)

domeztoz - Wto 06 Mar, 2007 20:41

soooorry o co beton ?? nie odpalalem stima przez dwa dni... czy cos mnie ominelo?

bedzie na + czy - ??

siatkarz - Wto 06 Mar, 2007 20:42

no reklamy to porazka D: teczka jakbys byl tak bardzo mily to powiedz jak usunac to cos co szpeci textury? :> :>
i.S.b - Wto 06 Mar, 2007 21:17

nie wspomne już o ścinach przy początku każdej rundy, lagach i w ogóle wszystko do kwadratu !! !! !! !! !! !! !! :[ :[ :[
teczufka - Wto 06 Mar, 2007 21:37

gl_polyoffset 999999999
Usunie z d1, d2, aztec'a reklamy.

Usunalem tez sobie reszte reklam, ale nie wiem czy mi VACek bana nie sprzeda za ten zabieg ^^

qBert - Wto 06 Mar, 2007 21:47

Tutaj składamy protest
potek - Wto 06 Mar, 2007 21:54

zrobią coś z tym? Wydaje mi się że nie bo dostają kasę za reklamy, tylko stracą na tym. Można teraz szukać sposobu jak to wywalić :/