CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Nożówka, TA i ATAC
WEGier - Pon 12 Mar, 2007 18:49
qBert napisał/a:
WEGier napisał/a:
zaznaczyłem opcje 2, proszę ją przeżucić albo traktować jako opcja 3
WEGier Siadaj! DWÓJA
Ładnie to tak młodzieży dawać przykład ortografii...
Sory za OT!
Do tematu to mój głos też zmieniam z 2 na 3 bo po zagłosowaniu dowiedziałem się że opcja 2 raczej niemożliwa do wykonania...
to nie ja! ktoś to zmienił! przysięgam ! nieeeeee, proszę pani! <obudził sie> raany a już mi się przypomniało i włączył mi się system obronny z lat szkolnych tłumaczeń. Qbert nie strasz
żeby nie było OT to dodam że w sumie to jest mi to obojętne, bo aż tak mnie to nie denerwuje, bo jak zostanę zaszlachtowany to ta osoba zawsze dziwnym trafem ginie zrzucona z balkonu albo innej wysokości mARV - Wto 13 Mar, 2007 11:20 Temat postu: Pistoletówka>nożówkaOgólnie powinno wywalić się nożówkę na rzecz pistoletówki. Przynajmniej pistoletówka daje coś do skilla natomiast 1 wersja jest dla BOT-ów ach to moje ulubione słowo na serwerze
PS. roX nagrałeś coś ciekawego na d2 z ciekawości się zapytam bo nie wiem czy mam szukać nowych haxów na aima ? :->Uczulony` - Wto 13 Mar, 2007 12:17 Temat postu: Re: Pistoletówka>nożówka
mARV napisał/a:
Ogólnie powinno wywalić się nożówkę na rzecz pistoletówki. Przynajmniej pistoletówka daje coś do skilla natomiast 1 wersja jest dla BOT-ów ach to moje ulubione słowo na serwerze
Przepraszam a co jest po nozowce odrazu m4 mamy , cos sie zmienilo mARV - Wto 13 Mar, 2007 15:42 Lepiej pobiegac 2x z pistoletem niz raz z tępym nożem teraz rozumiesz ?psychic - Wto 13 Mar, 2007 19:31 Temat postu: Re: Pistoletówka>nożówka
mARV napisał/a:
Ogólnie powinno wywalić się nożówkę na rzecz pistoletówki. Przynajmniej pistoletówka daje coś do skilla natomiast 1 wersja jest dla BOT-ów ach to moje ulubione słowo na serwerze
PS. roX nagrałeś coś ciekawego na d2 z ciekawości się zapytam bo nie wiem czy mam szukać nowych haxów na aima ? :->
jak sie gra "powazne" mecze to czasami zaczyna sie od nozowki, wiec przyda sie skill z noza tez, a walac po swoich dluzej mozna pomachac nozem , nie maja sie czego czepic tylko nozowki no lol kyryry - Wto 13 Mar, 2007 19:31
mARV napisał/a:
Lepiej pobiegac 2x z pistoletem niz raz z tępym nożem teraz rozumiesz ?
Z pistoletem to bida biegac, lepiej z kosy pojechac >>> to jest PRO
Z pistola to kazdy tepy strzelac potrafi domeztoz - Wto 13 Mar, 2007 20:06 i kiedy bedzie jakis sensowny wynik/rezultat tej ankiety?
i czy dlugo bedzie trzeba czekac zanim wybrany wariant zostanie wcielony w zycie?qBert - Wto 13 Mar, 2007 20:14 jak dla mnie sprawa rozwiazana... 11 osoba sie podoba tak jak jest a 25 jest wkurzone i chce zminan. 2 opcja odpada bo teczka nie bedzie grzebal tyle w kodzie csa. ostatnia tez bo tylko 3 osoby tego chca... A wiec FF 0 i można się ciachać i ciachać i ciachać....teczufka - Śro 14 Mar, 2007 23:03 Na czas nozowki jest FF 0, ale uwaga zaraz po pojawieniu sie napisu restart, wlacza sie FF 1.
Nie mam czasu sprawdzic czy dziala, jesli nie to autor tematu wysle mi PMa.
Zamykam