To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o dodanie mapy as_oilrig

Trel - Wto 27 Mar, 2007 10:45

adaxdk napisał/a:
:marchew: :banan: :papryczka: A moze dodamy jaka inna fajna mape, jest tyle ciekawych mapek.
Wiem ze jest to server TP ale mozna by sprobowac dodac ze dwie mapy typu aim_
Wiem ze to i tak nie bedzie realne ale wartosprobowac :P jesli by przeszł to bym podał swoje propozycja :P [/code]

omG n/c ! :wow:

mARV - Sob 31 Mar, 2007 10:03

Za takie propozycje powinien być perm na servie na SteamID (okres trwania 1 rok dodatkowo niech admin sprawdzi kto dał vota na tak i tez zbanowac te 12 osób na forum). Lubię mapy zrównoważone dla stron CT i T. A wszystkich cwaniaczków od takich propozycji zapraszam na ich lamerska mape Italy do CT jak ja będę grał w Terro. Dostanie 5-20 ucieknie z servera. Ogólnie mapcykl jest z d--py coraz gorszy i czasem wolę na w/w serverze wogólnie nie gościć (strata czasu bo brak fun).

PS Baba STEAM_0:1:10821949/ WeeZzy / on haxował ? demka nie chce ściągać ale nawet jak miał WH to był cieniki jak barszcz widać WH tylko z niektórych mistrza uczynił buahah

potek - Sob 31 Mar, 2007 10:10

Jak byś nie zauważył jest nominations
mARV - Sob 31 Mar, 2007 10:13

Taa i 3/4 osób nawet nie wie o co w tym chodzi a potem gra sie badziewia albo trzeba zwiewać z serva.
Dzejms - Sob 31 Mar, 2007 10:57

mARV napisał/a:
Taa i 3/4 osób nawet nie wie o co w tym chodzi a potem gra sie badziewia albo trzeba zwiewać z serva.

Za takie teksty to sam powinieneś bana dostać. Nie podoba się to :papa2: .

Aha. W swoim podpisie zapomniałeś napisać, ze latasz na F-16.

D4r3d3wil - Sob 31 Mar, 2007 11:55

Zdecydowanie nie ta mapka to badziewie :0 to jest tylko moje skromne zdanie :)
mARV - Sob 31 Mar, 2007 12:23

DzejmsBlond napisał/a:
mARV napisał/a:

Za takie teksty to sam powinieneś bana dostać. Nie podoba się to :papa2: .

Aha. W swoim podpisie zapomniałeś napisać, ze latasz na F-16.

Podobno się psują :) ihmo jezeli chodz o kompa co mam w podpisie to na aktualny czas jest to leciwa prehistora Napisałem 3/4 osób a nie wszytkie to już rożnica. A badziewie to mapa zaproponowana przez Aqq. Więc czytac troche ze zrozumieniem.

teczufka - Czw 19 Kwi, 2007 21:57

Nie widze map typu as_ es_ na serwerach TP. To typowa sieka typu DM, gdzie kazdy chroni wlasne siedzenie. Wydaje sie ze inni tez nie widza sensu jej grania. Wynik sondy 13:19 (32).
Odrzucona, sonda potwierdza nasza opnie.