CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - siłownia
domeztoz - Czw 12 Kwi, 2007 14:39 masz racje... to jest nie wykonalne, bo watpie zeby ludzki ogranizm byl w stanie przyjac tak duza ilosc plynu w tak krotkim czasie... 2 litry przed impra, w trakcie iles tam szklanek wody+herbaty... potem po imprezie znowu 2 litry wody popijane jakims szejkiem i jak juz rano wstaniesz to tez woda... nie ma bata zeby sie w nocy nie zaszczac po pachy. a do tego jeszcze te witaminy w takiej ilosci... lol przeciez witaminy mozna przedawkowac... nie wiem kto to wymyslil ale ja bym tak nigdy nie postapil... juz kaca wole miecBABCIA - Czw 12 Kwi, 2007 14:59 panowie na temat prosze a nie rozmowy o kacu alkocholicy jednidomeztoz - Czw 12 Kwi, 2007 15:11 oj sora za ot ale musialem skomentowac... taki juz jestem. a co do silowni to proponowałbym tradycyjne cwiczenia typu pompki, podciaganie(nachwyt/podchwyt) i brzuszki ze zgietymi nogami w kolanach zeby nie forsowac bez potrzeby kregoslupa no i jakies odzywki ale nie jakies chemixy ktore rozwalaja watrobe i nerki tylko jakies takie normalniejsze...
ps. nie znam sie bo jestem laikiem... ale takie cwiczenia radzil mi szFagjer ktory awf skonczylqBert - Czw 12 Kwi, 2007 18:59
domeztoz napisał/a:
oj sora za ot ale musialem skomentowac... taki juz jestem. a co do silowni to proponowałbym tradycyjne cwiczenia typu pompki, podciaganie(nachwyt/podchwyt) i brzuszki ze zgietymi nogami w kolanach zeby nie forsowac bez potrzeby kregoslupa no i jakies odzywki ale nie jakies chemixy ktore rozwalaja watrobe i nerki tylko jakies takie normalniejsze...
ps. nie znam sie bo jestem laikiem... ale takie cwiczenia radzil mi szFagjer ktory awf skonczyl
podciąganie to na plecy - a on nie chce
białko i L-carnityna to nie chemixy...
najważniejsze to dieta i w ogóle ćwiczyć...potek - Śro 16 Maj, 2007 19:41 jak chcesz zrzucić parę kilogramów to polecam Thermo speed extreme, albo Thermo fat burner podobno super rezultaty, działa to na zasadzie podniesienia temperatury ciała przez co spala sie wiecej tłuszczu siatkarz - Czw 17 Maj, 2007 00:53
potek napisał/a:
jak chcesz zrzucić parę kilogramów to polecam Thermo speed extreme, albo Thermo fat burner podobno super rezultaty, działa to na zasadzie podniesienia temperatury ciała przez co spala sie wiecej tłuszczu
tylko jak masz 16 lat to lepiej zajmij sie sportem bez jakis wstretnych wspomagaczy czegokolwiek ;ppotek - Pon 02 Mar, 2009 22:02 jak kogoś jeszcze interesuje temat, to mogę troche napisać. Obecnie mam 194cm i ważę ~74kg. Wcześniej (półtora miesiąca temu) ważyłem 68-69kg, trenuję ostro siatkówkę (4x w tygodniu + mecz w weekend) + siłownia (2 razy w tygodniu) i uwierzcie że bardzo ciężko jest przytyć pare kilo. Kupiłem sobie gainera firmy mutant mass po zjedzeniu małego opakowania (2.3kg) przytyłem 5kg, co wcześniej było dla mnie nierealne. Jak ktoś ma podobny problem to bardzo polecam lecz nie kupujcie gainerów noname tylko polecam jakiś firmowy i dobrze oceniany.qBert - Pon 02 Mar, 2009 22:18 mój kumpel na mutant massie dorzucił 7,5kg
A teraz od roku prawie chodzi taki zalany foXx - Pon 02 Mar, 2009 22:40 A ja zjadlem juz jedna paczke Mutanta i i ledwo jakies ~0.5kg to zalezy od organizmu i metabolizmu. Jem jak dzika swinia, a waga w miejscu.-I.G.L.A.X.- - Pon 02 Mar, 2009 22:52 Czasami latwo przytyc a potem latwo schudnac , to zalezy tylko i wylacznie od organizmu . Na kazdego zadziala inaczej
Cytat:
194cm i ważę ~74kg
Ja mam jakies 170 cm i taka sama wage ale z Ciebie musi byc szczypior
Znam kolesia ze wzrostem troche powyzej 2m i z waga ponizej 70 kg , jemu wzeranie roznego rodzaju "utytaczy" nic nie pomoglo .