To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - Propozycja zamiany

qBert - Wto 19 Cze, 2007 22:27

IrYs, tego nikt nawet nie będzie grać !! Chyba że akurat na serwerze będzie BABA, WEGier i paru innych (no offence panowie!) Dlatego szkoda czasu i pracy chłopaków nad AR... A je¶li z cs_ się nada na de_ to mi to lata czy będzie tak czy tak...
i.S.b - Wto 19 Cze, 2007 22:33

qBert, ankieta mówi sama za siebie :cfaniak:
ROSOMAK - ¦ro 20 Cze, 2007 08:25

qBert napisał/a:
a kto¶ w ogóle gra italy? nie zmieniać, chyba że strefy do AR można wykorzystać z cs_
Inaczej szkoda pracy nowika i tukaczeva (patrz assault_2006 xD )

wlasnie o to chodzi ze nikt nie gra italy bo jest nudna - terro kampi a ct usiluje cos zdzialac (czasami sie udaje) a na de_ moze byc szybsza rozgrywka i teamy maja raczej rowne szanse.Co do AR - nie znam sie - ale mozna by bylo dac te same granice tyle ze zamianka - jezeli tak mozna :wstydni¶:

teczufka - ¦ro 20 Cze, 2007 14:46

Bylbym za ta mapa gdyby...no wlasnie gdyby druzyny byly zamienione respawnami, a takto co? Wysadzenie rynku czy respa CT [nie pamietam czy oba sa bsami czy ktorys z tych miejsc] , dla mnie jest dosc latwe, bo CT nie ma za duzo miejscowek, przy zamianie respow i BSie w domku od hostow gra bylaby ciekawsza dla strony T.
kyryry - ¦ro 20 Cze, 2007 15:05

teczufka napisał/a:
Bylbym za ta mapa gdyby...no wlasnie gdyby druzyny byly zamienione respawnami, a takto co? Wysadzenie rynku czy respa CT [nie pamietam czy oba sa bsami czy ktorys z tych miejsc] , dla mnie jest dosc latwe, bo CT nie ma za duzo miejscowek, przy zamianie respow i BSie w domku od hostow gra bylaby ciekawsza dla strony T.

A da sie az tak ta mape przerobic ??
i czy ktos tak potrafi ?? :*

qBert - ¦ro 20 Cze, 2007 15:15

Da się. Możesz przerobić. Na boardzie się dowiesz jak :P
nowik - Wto 13 Lis, 2007 20:04

Mapę odrzucono z kilku przyczyn: jedna napisał Teczka wyzej a pozostale to miedzy innymi fakt iz nie zamieniamy standardowych map a kwestia dodania mapy rowniez odpada, gdyz co za duzo to nie zdrowo (patrz cbble i forge) :)