CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Wakacje
Sinecod - Wto 07 Sie, 2007 18:11 widze ze wszyscy sie gdzie opieprzaja .... graaa a ja codziennie (procz weekendow) pobudka 4:30 i wio do pracy a wakacje to bede miec jak zdam sesje i mnie wpisza na kolejny semestr opar - Śro 08 Sie, 2007 10:02 co to są wakacje??...
Miałem mały urlopik i sie poqsiłem o wyjazd do Holandii
Fajne te wiatraki WEGier - Śro 08 Sie, 2007 10:19
opar napisał/a:
co to są wakacje??...
Fajne te wiatraki
taaa napewno widziałeś te wiatraki ... chyba że widok na nie był z okna coffie shopa, w którym przesiadywałeś Moras - Śro 08 Sie, 2007 10:43 Pierwsze wakacje, ktore spedzam w domu a skoncza sie prawdopodobnie w szpitalu WEGier - Śro 08 Sie, 2007 11:45
Moras napisał/a:
Pierwsze wakacje, ktore spedzam w domu a skoncza sie prawdopodobnie w szpitalu
warum?Moras - Śro 08 Sie, 2007 11:52 osobiste sprawy, którymi nie chce sie zalic na forum. Chcialem tylko powiedziec, ze moge byc nieobecny przez jakis czas, thats allWEGier - Śro 08 Sie, 2007 12:08 nie przejmuj się mordasku kochany ... wszystko będzie dobrze opar - Śro 08 Sie, 2007 12:23
WEGier napisał/a:
opar napisał/a:
co to są wakacje??...
Fajne te wiatraki
taaa napewno widziałeś te wiatraki ... chyba że widok na nie był z okna coffie shopa, w którym przesiadywałeś
Waitraki widziane z oknaa.... samochodu
MORAS!! 3m sie zioooommmm..... qBert - Pią 10 Sie, 2007 07:17 no to wróciłem z Grecji Od dzisiaj (jak sie wyśpię do dopiero godzinę temu przyleciałem) karam na bydzi Moras - Pią 10 Sie, 2007 07:56
qBert napisał/a:
no to wróciłem z Grecji Od dzisiaj (jak sie wyśpię do dopiero godzinę temu przyleciałem) karam na bydzi
Nie no alBercik welcome back , ale z tym karaniem to troche przesadziles