CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - OT o samochodzie siatka
Moras - Śro 15 Sie, 2007 21:15 ok piszemy co chcemy, siatek jest lolem
..ale autko fajne , gl in selling siatkarz - Śro 15 Sie, 2007 21:38 moras to banan qBert - Śro 15 Sie, 2007 22:19 siatek, to jest NIE-MO-ŻLI-WE aby palił ci tyle w mieście! W dodatku jak to jest automat. Imho w mieście poniżej 10 nie zejdziesz chociażbyś pierdział na rozpęd.
Co do przecinaków:
Ja bym chciał jakąś cebre. Na początek 600 a później...
Nie wyobrażam sobie oczywiście mieć motor a nie mieć fury, więc póki co zbieram $$$ na lepsze 4 kółka...siatkarz - Śro 15 Sie, 2007 23:00 wogole ja nie ogarniam was klodzko to nie metropolia gdzie w korkach sie stoi godzine chcac przejechac 400m nowik - Czw 16 Sie, 2007 08:30
nappy napisał/a:
wiedzialem, ze tak odpiszesz, no po prostu wiedzialem A jak Ty chcesz robic zakrety po 120km/h to powodzenia Na motorze 'za wolno' zakretu tez nie mozna robic, bo przy niskich predkosciach motor staje sie duzo trudniejszy do opanowania - bo prosto to on prawie sam moglby jechac
Lepiej zeskoczyc z motoru na zakrecie niz poleciec na drzewo w puszce
No widzisz jestem przewidywalny 120 na liczniku w samochodzie i da sie pokonac zakrety reczny i wyrzuci Cie tylko na drugi pas a w motorze polecisz heeeeeeeen daleko chociaz nigdy w zyciu motorem nie jezdzilem qBert - Czw 16 Sie, 2007 09:10
nowik napisał/a:
120 na liczniku w samochodzie i da sie pokonac zakrety reczny i wyrzuci Cie tylko na drugi pas
jak ty chcesz na zakręcie przy 120 zaciągać ręczny to już wole z nappem na motorze jeździć... Żebyś się nie przeliczył z tym 2 pasem...nowik - Czw 16 Sie, 2007 09:11 Zapraszam na przejazdzke w takim razie
Nie no oczywiscie zartuje ale musialem jakos nappiego z tym jego motorem zgasic pozatym nappy wystarczy jedno czerwone swiatlo i ja otwieram sobie drzwi a Ty mi w nie walniesz przeciskajac sie przez korek i co wtedy ?:D albo AC Ci pomoze albo placisz siatkarz - Czw 16 Sie, 2007 09:48 w mesiu o ile bys sie nie zabil to i tak przy 120 recznego nie zaciagniesz... z jednego prostego wzgledu.. recznego nie ma sa dwa nozne hamulce hehehe pod lewa noga jest ten 'reczny' padaka
bardziej bym proponowal nauczyc sie operowac lewa noga na hamulcu nappy - Czw 16 Sie, 2007 11:04
nowik napisał/a:
:mrgreen: Zapraszam na przejazdzke w takim razie
Nie no oczywiscie zartuje ale musialem jakos nappiego z tym jego motorem zgasic pozatym nappy wystarczy jedno czerwone swiatlo i ja otwieram sobie drzwi a Ty mi w nie walniesz przeciskajac sie przez korek i co wtedy ?:D albo AC Ci pomoze albo placisz
Ale co bym Ci przy okazji "dobrych manier" do głowy nawbijał to już moje :-) A tak w ogóle to ciekawe policja na otwieranie drzwi na czerwonym na środku jezdni... widząc i słysząc motocykl (nie widzialem żeby kiedykolwiek policja się takiej jazdy czepiła, tym bardziej, że start na motocyklu nie jest tak prosty jak w samochodzie szczególnie w tych bestiach )Moras - Czw 16 Sie, 2007 11:25 dajcie mi veyrona , prosta droge i mozecie podziwiac moje plecy w tych motorkach