Wszyscy mówicie, ze fajna mapa, ze fajnie by sie grało... Ale spójrzcie prawdzie w oczy, grane są tylko inferno, d2, kabul, dust, train, nuke - najbardziej popularne mapy... Jak gram od 2-3 tygodni, (po dłuższej przerwie) to ani razu nie było Prodigy, italy, sunny, assault, forge, survivor... NIKT ich nie nominuje. Jak juz sie tak stanie to i tak polowa serva zaglosuje na d2 lub nuke
nie nominuje ponieważ ludzie moim zdaniem potrzebują innowacji.Trzeba coraz pokazywać się z nowymi pomysłami i liczyć się z tym, że nie które z nich zostaną albo zaakceptowane albo zostaną odrzucone.Ja osobiście jestem za wszystkim co nowe na bydzi podobnie jak Sinecod a to dlatego, że nigdy nie wiadomo co komu przypadnie do gustu .Oczywiście pozostaje też kwestia techniczna wprowadzania nowych map na serwer, ale ja myślę że dla chcącego nie ma rzeczy niemożliwych.Staram się zrozumieć teczke.w0mbat - Pon 04 Lut, 2008 21:54 niestety czesto brakuje ludziów zeby zwotowac jakas normalna mapke typu survivor czy vertigo Moras - Pon 04 Lut, 2008 22:46
w0mbat napisał/a:
niestety czesto brakuje ludziów zeby zwotowac jakas normalna mapke typu survivor czy vertigo
pewnie dlatego, ze wiekszosc nie uwaza tych ma za 'normalne' WEGier - Wto 12 Lut, 2008 12:57 niestety pomimo dużej ilości głosów na TAK jesteśmy zmuszeni do odrzucenia waszej prośby. Trwały to tak długo ponieważ trwały jeszcze dyskusję w naszym gronie lecz niestety zwyciężyło komfort gry nad urozmaiceniem, ponieważ jak Teczka pisał wcześniej CPL_STRIKE i PIRANESSI wymaga większej ilości stref z powodu rozbudowanej mapy więc AR mógłby pogorszyć jakość gry z powodu nadmiernego obciążenia serwera.
Z ciężkim sercem muszę zamknąć temat bo jak wiecie jestem sam zwolennikiem nowości.