To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Humor - numer roku

qBert - Nie 09 Wrz, 2007 22:38

relacjonuj dokładniej siatek!
siatkarz - Nie 09 Wrz, 2007 23:08

on mi napisal ze to jest blad allegro i bedzie wyjasnial co i jak... no to powiedzialem ze ok... jesli to blad allegro i otrzymam potwierdzenie od nich to zaden problem i wszystko ok :) ... jesli nie to wplacam pieniadze i paczka jest w klodzku :D wczoraj odpisal ze allegro utrzymuje ze to nie ich wina (zdziwilbym sie jesli by napisali ze ich bo to oczywisty blad w wypelnianiu formularza :D ) i powiezial ze paczki nie wysle bo nie moze sie anrazic skarbowce jako podimot gospodarczy. Ale chlopak nie wie ze mam firme rodzinna od 15 lat :D i urzad skarbowy w takim przypadku nie czepia sie bo jest tam jakies prawo ze nie mozna sprzedawac towarow po nizszej cenie niz cena zakupu, ale stosuje sie go do duzych sieci ktore w ten sposob niszcza konkurencje. A poza tym allegro.pl jest serwisem aukcyjnym czyli gielda :) Powiedzial koles ze woli sie narazic na negatyw :) chyba jednak bedzie gorsze jak napisze skarge na allegro na tego pana i zamkna mu konto i uniemozliwia sprzedaz jego towarow :D "najtaniej w krakowie"

aaa.... jecze pisal ze w opisie jest cena podana... no to mu napisalem ze nie amm obowiazku czytac tego bo tam mozna napisac cokolwiek co wcale nie musi byc prawda :) umowa kupna sprzedazy zostala zawarta na cene 9zl za sztuke :)

no.. to byloby puki co wszystko :D a jak to baba wyglada u cibeie? :>

adaxdk - Nie 09 Wrz, 2007 23:23

czasami w opisie pisza, ze dodaja rózne gadzety i dosyc czesto ich nie ma w paczce.
^^

siatkarz - Nie 09 Wrz, 2007 23:29

adaxdk napisał/a:
czasami w opisie pisza, ze dodaja rózne gadzety i dosyc czesto ich nie ma w paczce.
^^

tak jak mowilem... opis do niczego nie zobowiazuje bo nie masz obowiazku go przeczytac... :D

RadukE - Pon 10 Wrz, 2007 11:42

do sadu z nim jak nie wysle... skoro allegro mowi ze to nie ich wina... to koles musi wyslac.. jak nie wysle to do sadu .. juz byly takie sprawy i zawsze kolesie je przegrywali ... tak czy inaczej bedzie musial wyslac....
adaxdk - Pon 10 Wrz, 2007 13:23

pewnie zamiast PHILIPSA jaka jednorazowke zapakuje ^
BABCIA - Pon 10 Wrz, 2007 14:46

napisałem juz skarge do allegro i zapytaniem czy tamtego dnia wystapiła jakaś awaria

W dniu 2007-09-07 16:57:25 otrzymaliśmy e-mail o treści:
> witam otrzymałem od państwa odpowiedź o aukcji o numerze 241659161 chciałbym
> się dowiedzieć czy w dniu rozpoczęcia aukcji tzn 06 09 2007 wystąpiła awaria
> waszego serwisu gdyż sprzedający sie tak tłumaczy że wina za zaniżenie ceny produktów
> ponosi allegro. pozdrawaiam
>

odp od allegro

Witam,

Dziękuję za wiadomość.

W odpowiedzi na list jeszcze raz chciałabym zapewnić, iż aukcja przebiegła prawidłowo i została zawarta umowa kupna-sprzedaży.

Proszę pamiętać, że ma ona skutek cywilno-prawny i może Pan dochodzić swoich praw na drodze sądowej, jeśli Sprzedający nie chce sfinalizować transakcji.

W przypadku, gdy Kontrahent zażąda wyższej kwoty za towar, niż określonej w "Kup Teraz", może Pan odstąpić od umowy.

W związku z tym zachęcam do ponownego kontaktu ze Sprzedającym i próby zawarcia kompromisu.

Mam nadzieję, ze uda się Państwu dojść do porozumienia.

Pozdrawiam serdecznie,

moje pismo do gościa zobaczymy co on na to

Witam. Chciałęm pana poinformować żę Allegro nie odnotowało w dniu aukcji żadnej usterki, jeżeli potrzebuję pan moge przesłać kopie emeila, który od nich otrzymałem jest pan zobowiązany do sprzedaży wylicytowanego przeze mnie towaru a jako Super Sprzedawca powinien pan dbać o swoją klientelę. pozdrawiam

kiciper - Pon 10 Wrz, 2007 15:46

Jestem ciekaw czy wysle jak nie to sobie niezle zrypie opinie :D
adaxdk - Pon 10 Wrz, 2007 17:06

chciałbym teraz zobaczyc długie, czerwone, pulsujące żyłki na głowie "Super Sprzedawcy" ^^
Sinecod - Pon 10 Wrz, 2007 17:27

BABCIA napisał/a:
W przypadku, gdy Kontrahent zażąda wyższej kwoty za towar, niż określonej w "Kup Teraz", może Pan odstąpić od umowy.
a Ty baba kupowales "Kup Teraz" ?