CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Pokaz czym przemiezasz polskie szosy
adaxdk - Sob 15 Wrz, 2007 09:19
w0mbat napisał/a:
przecież i tak ją zmienisz
... TAAaaAAaa... Uczulony` - Sob 15 Wrz, 2007 09:42 a ja czasem mzk lub trepcedesem , tak jest zdrowiej potek - Sob 15 Wrz, 2007 12:49 sorry za jakość robione telefonemtiop - Sob 15 Wrz, 2007 15:44 325 z szpera, piknie zamiata tylem na zakretach
zdjecia robione tel.
qBert - Sob 15 Wrz, 2007 17:58 tiop, masz znaczek empałera? Jak nie to nie jest prawdziwe BMW! bamc - Sob 15 Wrz, 2007 18:06 potek, TY w wieku 16 lat juz sie lansujesz autem? :opotek - Sob 15 Wrz, 2007 21:39
Cytat:
co prawda na razie z prawej strony ew czasmi z lewej po lesie i do garażu
jak nienawidzę BeMku, to są niektóre perełki które mi się podobają - właśnie twoja Tiopik jest ładna - jeszcze tak zadbanej nigdy nie widziałem - robiłeś jakąś konserwację skóry ? No i widać że masz pięknie odrestaurowane oryginalne ALU. Najs kar tiop - Nie 16 Wrz, 2007 11:37
ROSOMAK napisał/a:
Jaki masz tam motor ? bo ja przy swojej scierce mam malo i tez zamiatam
170 kucykow
WEGier napisał/a:
jak nienawidzę BeMku, to są niektóre perełki które mi się podobają - właśnie twoja Tiopik jest ładna - jeszcze tak zadbanej nigdy nie widziałem - robiłeś jakąś konserwację skóry ? No i widać że masz pięknie odrestaurowane oryginalne ALU. Najs kar
kupilem ja 2 miesiace temu w takim stanie, nic nie robilem, fele to zmienie na stalowe plus opony stare zimowki bo najlepiej kopca