CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Wybory cd..
qBert - Wto 25 Wrz, 2007 17:00
Sylwia napisał/a:
Tusk ma oczy diabła wystraczy hahahaha
bez urazy, ale po takich tekstach dochodzę do wniosku że prawa wyborcze powinno się nabywać a nie dostawać je automatycznie z dowodem... Zaznaczam że nie chodzi mi o to że napisałaś że głosujesz na PiS. Ale poproszę o jakieś poparcie swojego wyboru ewentualnie, bo to co napisałaś...adaxdk - Wto 25 Wrz, 2007 17:48 Apropo T.Lisa, szkoda mi go. Juz 3 lata pyta sie "Co z ta Polska" i dalej mu nie odpowiedzieli.
Dział: "Kwadratowe zające[reaktywacja]"
http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=4633
Ostatni post Kubka. Całkowicie sie z tym zgadzam i nie rozumiem dlaczego znalazł sie w dziale "humor" to nie jest smieszzne ale prawdziw.kyryry - Wto 25 Wrz, 2007 17:48 Jak by osobno startowali to bym na Prawica RP zaglosował ...
Ale lpr nie lubię, wiec sie najprawdopodobniej na wybory nie wybiorę
ps. lepiej niech się przyzna ta osoba, która na LiD glosowała Moras - Wto 25 Wrz, 2007 18:10 No tak spodziewalem sie takiego obrotu sprawy .
Odrazu napisze, ze ja tez glosuje na PiS.. ( ). Śledze od jakiegos czasu
to co sie dzieje w kraju i nie ze wszystkim musze sie zgadzac ale ta opcja
jakos trafia do mnie najbardziej. Ja tylko chce dodac, ze zadna partia nie jest
doskonala i z dnia na dzien dowiadujemy sie o roznych 'ciekawych' sprawach,
powiem tak : Kto by nie wygral, to tak jak napisala Sylwia > i tak bedzie to samo <.
Czyli jakies nowe afery, nieprawidlowosci etc. Tak wyglada u nas w kraju polityka i juz.
A ludziom i tak bedzie sie zylo tak samo.
Zapraszam do merytorycznej dyskusji !
/flaming stars here
V
V
nowik - Wto 25 Wrz, 2007 18:18 Ogolnie mowi sie trudno, zyje sie dalej ;P a potem jedzie sie do Anglii, Irlandii, Holandii etc. ;DP-C P-K - Wto 25 Wrz, 2007 18:23 PO czy PiS, jeden pies tak naprawdę. Ale bajer polega na tym ze PiS już miało swoja szanse i zaprzepaściło ja wchodząc w durne koalicje.
Aha i pamiętajcie. Kto nie pójdzie na wybory ten miał dziadka w gestapo.qBert - Wto 25 Wrz, 2007 18:32 Pewno że czy to PO czy to PiS to będzie syf. Ale to wina historii naszego kraju poniekąd... Teraz to nawet najlepsi politycy będą mieli problem żeby wyprowadzić nas z tego bagna... Ale z dwojga złego wolę PO. PiS, to zbieranina szumowin i nieudaczników. To z nimi utożsamiają się bezrobotni, nieudolni, emeryci, renciści. Jak widzą w telewizji VICE PREMIERA Gosiewskiego, to czują się jak w domu A tak na poważnie, to wiadomo że każda partia swój program kieruje do jakiejś grupy społecznej. To tak samo jak z reklamami. Jest grupa docelowa. Obierają odpowiednią taktykę i jadą... Ja słuchając kampanii, najbardziej czuję przynależność do elektoratu PO. A co po wyborach zrobią to już inna kwestia.Uczulony` - Wto 25 Wrz, 2007 18:33
P-C P-K napisał/a:
PO czy PiS, jeden pies tak naprawdę. Ale bajer polega na tym ze PiS już miało swoja szanse i zaprzepaściło ja wchodząc w durne koalicje.
Aha i pamiętajcie. Kto nie pójdzie na wybory ten miał dziadka w gestapo.
hahahaah , koniecznie musze pojsc na wybory i zapytac sie dziadka czy byl w gestapo Rider - Wto 25 Wrz, 2007 19:02 Dla mnie te wybory są jak lokata nic to nie zmieni no ale pewno przejde sie na głosowanie, może zaznacze z LiD-u kogoś lub zrobie nieważny głos NIe wiem bo to paranoja jest ....ROSOMAK - Wto 25 Wrz, 2007 19:16 Ja glosuje na komunistow , wychowalem sie za komuny i zyje - bylo dobrze , gdy ona byla przy wladzy bylo tez dobrze ( egoistyczny poglad swojej rodziny) . Ludzie sflustrowani , zrezygnowani oczekujacy czegos co nigdy nie nastapi w kraju takim jak Polska zaglosowali na PiS i co mamy KOLEJNE WYBORY.
Nie wazne na jaka partie glosujecie nie wnikam w Wasz Swiatopoglad ale wazne abyscie swoj "legalny" glos oddali bo znowu wyjdzie jakis zonk i idioci dorwa sie do wladzy.