To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Wybory cd..

qBert - Wto 25 Wrz, 2007 17:00

Sylwia napisał/a:
Tusk ma oczy diabła wystraczy :papryczka: hahahaha

bez urazy, ale po takich tekstach dochodzę do wniosku że prawa wyborcze powinno się nabywać a nie dostawać je automatycznie z dowodem... Zaznaczam że nie chodzi mi o to że napisałaś że głosujesz na PiS. Ale poproszę o jakieś poparcie swojego wyboru ewentualnie, bo to co napisałaś...

adaxdk - Wto 25 Wrz, 2007 17:48

Apropo T.Lisa, szkoda mi go. Juz 3 lata pyta sie "Co z ta Polska" i dalej mu nie odpowiedzieli.

Dział: "Kwadratowe zające[reaktywacja]"
http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=4633
Ostatni post Kubka. Całkowicie sie z tym zgadzam i nie rozumiem dlaczego znalazł sie w dziale "humor" to nie jest smieszzne ale prawdziw.

kyryry - Wto 25 Wrz, 2007 17:48

Jak by osobno startowali to bym na Prawica RP zaglosował ...
Ale lpr nie lubię, wiec sie najprawdopodobniej na wybory nie wybiorę :chytrus:

ps. lepiej niech się przyzna ta osoba, która na LiD glosowała :P

Moras - Wto 25 Wrz, 2007 18:10

No tak spodziewalem sie takiego obrotu sprawy :P .
Odrazu napisze, ze ja tez glosuje na PiS.. ( :D ). Śledze od jakiegos czasu
to co sie dzieje w kraju i nie ze wszystkim musze sie zgadzac ale ta opcja
jakos trafia do mnie najbardziej. Ja tylko chce dodac, ze zadna partia nie jest
doskonala i z dnia na dzien dowiadujemy sie o roznych 'ciekawych' sprawach,
powiem tak : Kto by nie wygral, to tak jak napisala Sylwia > i tak bedzie to samo <.
Czyli jakies nowe afery, nieprawidlowosci etc. Tak wyglada u nas w kraju polityka i juz.
A ludziom i tak bedzie sie zylo tak samo.

Zapraszam do merytorycznej dyskusji ! :D

/flaming stars here
V
V
;)

nowik - Wto 25 Wrz, 2007 18:18

Ogolnie mowi sie trudno, zyje sie dalej ;P a potem jedzie sie do Anglii, Irlandii, Holandii etc. ;D
P-C P-K - Wto 25 Wrz, 2007 18:23

PO czy PiS, jeden pies tak naprawdę. Ale bajer polega na tym ze PiS już miało swoja szanse i zaprzepaściło ja wchodząc w durne koalicje.

Aha i pamiętajcie. Kto nie pójdzie na wybory ten miał dziadka w gestapo.

qBert - Wto 25 Wrz, 2007 18:32

Pewno że czy to PO czy to PiS to będzie syf. Ale to wina historii naszego kraju poniekąd... Teraz to nawet najlepsi politycy będą mieli problem żeby wyprowadzić nas z tego bagna... Ale z dwojga złego wolę PO. PiS, to zbieranina szumowin i nieudaczników. To z nimi utożsamiają się bezrobotni, nieudolni, emeryci, renciści. Jak widzą w telewizji VICE PREMIERA Gosiewskiego, to czują się jak w domu xD A tak na poważnie, to wiadomo że każda partia swój program kieruje do jakiejś grupy społecznej. To tak samo jak z reklamami. Jest grupa docelowa. Obierają odpowiednią taktykę i jadą... Ja słuchając kampanii, najbardziej czuję przynależność do elektoratu PO. A co po wyborach zrobią to już inna kwestia.
Uczulony` - Wto 25 Wrz, 2007 18:33

P-C P-K napisał/a:
PO czy PiS, jeden pies tak naprawdę. Ale bajer polega na tym ze PiS już miało swoja szanse i zaprzepaściło ja wchodząc w durne koalicje.

Aha i pamiętajcie. Kto nie pójdzie na wybory ten miał dziadka w gestapo.

hahahaah , koniecznie musze pojsc na wybory i zapytac sie dziadka czy byl w gestapo xD :P

Rider - Wto 25 Wrz, 2007 19:02

Dla mnie te wybory są jak lokata :E nic to nie zmieni no ale pewno przejde sie na głosowanie, może zaznacze z LiD-u kogoś lub zrobie nieważny głos :P NIe wiem bo to paranoja jest ....
ROSOMAK - Wto 25 Wrz, 2007 19:16

Ja glosuje na komunistow , wychowalem sie za komuny i zyje - bylo dobrze , gdy ona byla przy wladzy bylo tez dobrze ( egoistyczny poglad swojej rodziny) . Ludzie sflustrowani , zrezygnowani oczekujacy czegos co nigdy nie nastapi w kraju takim jak Polska zaglosowali na PiS i co mamy ?? KOLEJNE WYBORY.

Nie wazne na jaka partie glosujecie nie wnikam w Wasz Swiatopoglad ale wazne abyscie swoj "legalny" glos oddali bo znowu wyjdzie jakis zonk i idioci dorwa sie do wladzy.