To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - skarga na lydka

qBert - Śro 26 Wrz, 2007 20:43

domez prowokowałeś!
w logach jest wszystko! Ja poprostu powycinałem cześć, ale przeczytałem wszystko...
przemyślałem jeszcze raz sprawę i tak sobie myślę że tydzień to dużo, bo tylko prowokowałeś, zero przekleństw czy wyzywania. Ale ban na 2 dni to praktycznie zerowa kara czy przestroga na przyszłość dla reszty...

x0x - Śro 26 Wrz, 2007 20:51

ja proponuje spełnić życzenie łydki "lydka/DGL<1118><STEAM_0:1:13191201><CT>" say_team " SMIALO DAJCIE MI BANA !! ! " skoro chce niech ma, tak już dawno powinien dostać parę banów a za to perm, będzie chciał przyjdzie będzie sie tłumaczył
jak dla mnie domeztoz nie powinien dostać bana, te 2 dni w ostateczności dla zasady :/

nie rozumiem tylko tego "lydka/DGL<1118><STEAM_0:1:13191201><CT>" say_team " tez miezycie sobie razem w laziece siusiaki ?"
TEŻ ro znaczy że lydka z kimś sobie mierzy :rotfl: (lydka i jego poprawna polszczyzna miezy :0o: ) :rotfl:

bamc - Śro 26 Wrz, 2007 22:45

ojeju x0x tez se zmierz z kolega siusiaka i nie bedzie problemu :D :D:D
opar - Czw 27 Wrz, 2007 07:07

prewencyjne kary przestrogą dla reszty WIARY :)
Trel - Czw 27 Wrz, 2007 13:51

domeztoz napisał/a:
Obrazek

ja nie prowokowalem! nawet napisalem do trela ze juz starczy...

w tych logach nie ma wszystkiego tego co jest na demku.

zaczales flood, potem sie dolaczylem z tym mega bykiem lydki i napisales starczy ;]

BABCIA - Czw 27 Wrz, 2007 14:06

Trel napisał/a:
domeztoz napisał/a:
Obrazek

ja nie prowokowalem! nawet napisalem do trela ze juz starczy...

w tych logach nie ma wszystkiego tego co jest na demku.

zaczales flood, potem sie dolaczylem z tym mega bykiem lydki i napisales starczy ;]

jak dla mnie to trelu powienien oberwać juz perma bo chłopoczyna nie rozumie co się do niego mówi już był karany a teraz to recydywa perma mu !! !

http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=7249

http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=6763

Trel - Czw 27 Wrz, 2007 14:15

a lydka nie ?

btw. jestem ciekaw jak Wy byscie sie zachowali jak ktos by Wam na rodzine wjechal, czego nie ma logach, bo na micu.

P-C P-K - Czw 27 Wrz, 2007 15:22

Na pewno bym mu nie odpyskiwał i to jeszcze na serwerze na którym jest TOTALNA INWIGILACJA (i to jest dobre :D ). Zresztą co mnie obchodzi opinia, o mnie i moich starych, jakiegoś bachora z problemami natury psychicznej.
Niczego sie nie nauczyliście po tylu banach za plebowanie? Masz na forum gg to wejdź mu na co chcesz tam. A nie na serwerze. A najlepiej załatwcie to jak normalni ludzie. IRL.
Łyda i Trel po 4 tygodnie i domez 2 dni - tydzień.

Trel - Czw 27 Wrz, 2007 16:25

nie ma konta na forum :F

moze i to lepiej.

nowik - Czw 27 Wrz, 2007 21:51

Po dyskusji z adminami stwierdzam co następuje
Wynik:
Trel - perm
Łydka - perm
Domeztoz - 5 dni

Reason:
Trel - byles juz banowany na serwerze i odbanowywany, miales wiele okazji zeby na siebie uwazac teraz juz nie masz takiej szansy
Łydka - to samo co Trel...
Domeztoz - niestety takze prowokowales, w mniejszym stopniu niz Trel, ale jednak kara musi byc. 5 dni roboczych mamy nadzieje ze wystarczy w zupelnosci :)