CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - skarga na lydka
qBert - Śro 26 Wrz, 2007 20:43 domez prowokowałeś!
w logach jest wszystko! Ja poprostu powycinałem cześć, ale przeczytałem wszystko...
przemyślałem jeszcze raz sprawę i tak sobie myślę że tydzień to dużo, bo tylko prowokowałeś, zero przekleństw czy wyzywania. Ale ban na 2 dni to praktycznie zerowa kara czy przestroga na przyszłość dla reszty...x0x - Śro 26 Wrz, 2007 20:51 ja proponuje spełnić życzenie łydki "lydka/DGL<1118><STEAM_0:1:13191201><CT>" say_team " SMIALO DAJCIE MI BANA ! " skoro chce niech ma, tak już dawno powinien dostać parę banów a za to perm, będzie chciał przyjdzie będzie sie tłumaczył
jak dla mnie domeztoz nie powinien dostać bana, te 2 dni w ostateczności dla zasady
nie rozumiem tylko tego "lydka/DGL<1118><STEAM_0:1:13191201><CT>" say_team " tez miezycie sobie razem w laziece siusiaki ?"
TEŻ ro znaczy że lydka z kimś sobie mierzy (lydka i jego poprawna polszczyzna miezy ) bamc - Śro 26 Wrz, 2007 22:45 ojeju x0x tez se zmierz z kolega siusiaka i nie bedzie problemu :D:Dopar - Czw 27 Wrz, 2007 07:07 prewencyjne kary przestrogą dla reszty WIARY Trel - Czw 27 Wrz, 2007 13:51
btw. jestem ciekaw jak Wy byscie sie zachowali jak ktos by Wam na rodzine wjechal, czego nie ma logach, bo na micu.P-C P-K - Czw 27 Wrz, 2007 15:22 Na pewno bym mu nie odpyskiwał i to jeszcze na serwerze na którym jest TOTALNA INWIGILACJA (i to jest dobre ). Zresztą co mnie obchodzi opinia, o mnie i moich starych, jakiegoś bachora z problemami natury psychicznej.
Niczego sie nie nauczyliście po tylu banach za plebowanie? Masz na forum gg to wejdź mu na co chcesz tam. A nie na serwerze. A najlepiej załatwcie to jak normalni ludzie. IRL.
Łyda i Trel po 4 tygodnie i domez 2 dni - tydzień.Trel - Czw 27 Wrz, 2007 16:25 nie ma konta na forum :F
moze i to lepiej.nowik - Czw 27 Wrz, 2007 21:51 Po dyskusji z adminami stwierdzam co następuje
Wynik:
Trel - perm
Łydka - perm
Domeztoz - 5 dni
Reason:
Trel - byles juz banowany na serwerze i odbanowywany, miales wiele okazji zeby na siebie uwazac teraz juz nie masz takiej szansy
Łydka - to samo co Trel...
Domeztoz - niestety takze prowokowales, w mniejszym stopniu niz Trel, ale jednak kara musi byc. 5 dni roboczych mamy nadzieje ze wystarczy w zupelnosci