CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - PROSBA O ODBANANOWANIE / LYDKA WASZ ULUBIENIEC :D
bamc - Pon 22 Paź, 2007 22:40 Ironia chyba ;d oj wegier wegier ROSOMAK - Wto 23 Paź, 2007 07:26 A ja Wam powiem , ze dal bym mlodemu unbana tylko po to aby zobaczyc co sie zmienilo .Oczywistym jest fakt ,ze jakas dziwna jazda to gostek wylapuje permika i po temacie.Odciaganie sprawy na kolejny miesiac nic nie da .
Moja propozycja:
odbanowac i zobaczyc jak zmian brak perm ostateczny i po zawodach wioslarskich.WEGier - Wto 23 Paź, 2007 07:55
bamc napisał/a:
Ironia chyba ;d oj wegier wegier
kolejna Aronia
@Rosomak - to nie ma sensu takie ciągłe odciąganie .... się zobaczy się zobaczy ... koleś jest nie reformowalny i nic nie pomoże, a do tego ledwo zaczął się łasić o unban a już fika do niektórych którzy wyrazili swoją opinie
nie spamuj!psychic - Wto 23 Paź, 2007 13:14 jestem na nie LYDZIA - Wto 23 Paź, 2007 16:18 Temat postu: PROSBA O ODBANANOWANIE - lydka 2Przepraszam za to ze sie nieladnie wyslowilem w ,moim pierwszym podaniu o unbana. mina miesiac od mojego brzydkiego wystepku i przemyslalem juz dokladnie swoja sprawe i wiem ze zle postapilem.na tym serverze nauczylem sie grac przy udziale mojego brata (G-HAT jest dla mnie bardzo wazny. mam nadzieje ze dacie mi szanse na zagranie jeszce na serverze bydzia gdyz gardzo lubie ten server i jestem bardzo do niego przywiazany. mam nadzieje takze ze przyjmiecie moja prosbe o unbana gdyz po miesiacu mialem sie zglosic i dacie mi pograc na bydzi a jezeli zawinie na tym serverze to dacie mi perma na cale zycie tak wiec czekam i pozdrawiam wszystkich lydka
( w sprawie 16 lat tata mi pozwala grac i jezeli komus cos nie pasuje to niech mu nie pasuje mam pozwolenie i tyle . i nikt mi nie moze zabronic grac w CS's jezeli mi ojciec pozwala z powazaniem lydka do tych ktorzy sie czepiaja mojego wieku)LYDZIA - Wto 23 Paź, 2007 16:21 ROZUMIEM I NAPISALEM MOJA NOWA PROSBE O ODBANOWANIE dziekuje wszystkim ktorzy sie wyslowily w tym temacie lydkaqBert - Wto 23 Paź, 2007 16:21 Za to go lubię
Odbanować go wreszcie i w razie wpadki bye bye definitywniedomeztoz - Wto 23 Paź, 2007 16:26 tak bedziesz sie wszedzie ojcem bronil? a jakby ci ojciec pozwolil na glowe wejsc to innym tez bys wszedl?