CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Prosba o odbanowanie
Aqq - Pon 05 Lis, 2007 22:40
Cytat:
PS i proszę mi nie obrażać forumiczów bo dla mnie jeste¶ nie znajomym i mam gdzie¶ że kto¶ Cię zna .... Sinecod to człowiek który jest tutaj dłużej niż ty będziesz kiedykolwiek ...
¶więte słowa Węgier! za dużo tego pobłażania bo często takie odbanowywanie to nie którym jak "grochem o ¶ciane"WEGier - Pon 05 Lis, 2007 22:56 dobra dajcie mu tego unbana ... bo tak rozkminiałem jego pro¶bę pod prysznicem aż sobie wlosy umyłem żelem do higieny intymnej mojej żony ....
może i będ± z niego jeszcze ludziedomeztoz - Pon 05 Lis, 2007 23:17 imo gdyby to byl perm za TA/TK albo sianie wiochy to bym dal ostatnia szanse... ale za ownowanie servera i kikowanie innch graczy... aj dont tik soł (to po angielsku mialo byc glosem kevina z 'kevina samego w domu')teczufka - Pon 05 Lis, 2007 23:17 W sytuacji tych banow, bez odwolania tyczy sie, ze caly team nie zostanie odbanowany, 1 osoba, na to mozemy sie zgodzic. Co do topic'u to widze, ze odezwalo sie paru 'bez grzechu'.
Zabawa bardzo irytujaca, pustoszaca serwer, lecz kazdy dostawal ostatnia szanse, wiec czemu kolega nie ma dostac? Ban sciagniemy i zobaczymy czy nie bedzie recydywy. Przypomne tylko zeby uwazac jakie nicki sie ma, bo za to mozna tez wylapac banicje.
Btw.
@Sinecod, uwazaj na ton, bo warningi poleca.
@ciasteczkowy: od kiedy nie moze sie wypowiadac dalej osoba zakladajaca topic? ma przeciez prawo do obrony, argumentacji wniosku.