CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Pierwszy śnieg :D
adaxdk - Wto 06 Lis, 2007 22:09 Vorek, na Słowację a gdzie dokładnie ?!:)
mieliśmy jechać w tym roku, ale nie wypaliło i jedziemy na 90% do Gołdapi ritarded l. - Wto 06 Lis, 2007 22:18 kolo Plejsow, miejscowosc Kosice chybaqBert - Wto 06 Lis, 2007 22:49 Dla mnie Świeradów odpada - Długość trasy: 497.9km
Trochę mi się nie widzi tyle kilometrów walić...siatkarz - Wto 06 Lis, 2007 23:09 ja na narciochach pomykam juz chyba 8 lat co roku staram sie jezdzic do zakopanego na narty (roznie to wychodzi)
we wro snieg padal juz w polowie pazdziernika ;/ masakramleCyk - Śro 07 Lis, 2007 00:27 taaaaa...kiedy ty w zakopcu na nartach byles:P hehe:D zieleniec i tyle:]siatkarz - Śro 07 Lis, 2007 00:33 przeceiz mowilem ze roznie to wychodzi (moglismy jechac w zeszlej zimie ale mi ise nie chailo jechac tych 600km )mleCyk - Śro 07 Lis, 2007 00:39 to jest juz temat na pwadaxdk - Śro 07 Lis, 2007 00:59
Żebyś opar sie nie czuł za bardzo zaszczycony śniegiem, wysyłam aktualne fotki z Podlasia. ^^mleCyk - Śro 07 Lis, 2007 01:14
adaxdk napisał/a:
Żebyś opar sie nie czuł za bardzo zaszczycony śniegiem, wysyłam aktualne fotki z Podlasia. ^^
ja chce snieg:) podziel sie bo u mnie deszcz pada i jest ble opar - Śro 07 Lis, 2007 08:06 Do Polski postać w kolejce
Nie chce mi się wymienieć minusów jazdy (dosłownie JAZDY) na nartach/desce w Polsce.
Każdy kto już trochę jeździ, bądź ma porównanie z innymi krajami wie jak to wygląda - bez szaaaaałłłuuuuu (kolejki,lód,muldy,brak jakiegokolwiek porządku na stoku - każdy jeździ jakby był sam )
Osobiście polecam (kto jeszcze nie był, a ma nakrętkę na jazdę) nazbierać kasy (ładnie odkładać grosz do grosza ) i wybrać się gdzieś dalej, np: Austria,Włochy,Szwajcaria,Francja....
Dobra ekipa,skipass,mapka tras i jazda od rana do wieczora Naprawdę nie ma porównania Fakt, że Polska taniej, Słowacja - piwo , ale te w/w kraje są bardzo dobrze przygotowane... a kilometrów to napewno w jeden sezon zrobiłem wiecej zagranicą niż w dwa sezony w Polsce.