CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Rozdzielczości, bity i inne dotyczące ekranu w CS-ie.
Aqq - Wto 13 Lis, 2007 00:17
qBert napisał/a:
Eh, miałem już pół strony zapisane i padł mi komp Ma ktoś pożyczyć zasilacz?
Do tematu:
Dla mnie to jest tak - strzelanie przez smoke = korzystanie z bugów mapy = korzystanie ze skryptów. Bo czym się różni wkurzenie jak ktoś przejdzie przez sufit/podłogę na kabulu od zabicia przez smoke? Niczym! A skrypty na norecoli? Kilka komend i poleceń CSOWYCH wpisanych do cfg w odpowiedniej kolejności. Nawet jak ktoś ma te cholerne 16bit to niech tego nie używa. LAMERSTWO imho! I nie ***cenzura*** mi że to jest każdego indywidualna sprawa! A jak Cię jedzie typ na norecoil to też jest jego sprawa? A raty już mówiłem 10000razy - ustawienie zajmuje 5 minut, a jakość gry (jak wszyscy tak mają) nieporównywalna. Dalej co do tego że ja też mogę mieć 16 bitów. TO PO CO NAM SMOKE W GRZE? Zresztą mam nadzieję że to się niebawem skończy
wyolbrzymiasz qbi bo no recoile nie są dopracowane na tyle żeby ich posiadaczy nie dało się zabić albo żeby oni zabijali lepiej to są zwykłe skrypty które niekoniecznie ułatwiają granie, masz racje że nie powinno się wykorzystywać bugów gry ale tylko "pewnych" np. takich jak tekstury mapy, 16bit dla mnie nie jest niczym strasznym takie juz są stereotypy nie wiem czy pamietasz chwile kiedy zaczynałeś swoją przygode z counter-strike dam głowe że po roku grania nie przyszło Ci do głowy że to wielkie lamerstwo granie na 16bitach albo na interpie 0.1 moge też się mylić z tego wzgledu iz mogłes grać zawsze na 32 bądź też od początku byłeś utożsamiany w tym że to wielki obciach, pozatym jeżeli grasz dobrze i nie masz o sobie wielkiego powazania w grze to zabicie Ciebie przez smoke na 16bitach nie będzie czymś niedozniesienia, dla mnie jest to obojętne jakie kto ma ustawienia jezeli chodzi o raty, skrypty itp.WEGier - Wto 13 Lis, 2007 09:00 i racje ma VOrek
Kod:
ja gram po to zeby grac, a nie robic wszystko dla skilla, wole miec 1024 i w miare wygladajace gre niz koszmarek 640 :P :D
i racje ma Akuku i cała reszta - nie chcę mi się tłumaczyć co i po co ale śmiać mi się chcę na te jęczenie i marudzenie na serwie o raty, interpy i inne głupoty - jednak co do 16/32 bity .... ja rozumiem że są słabsze kompy i przyzwyczajania i dlatego po postach aqq zaczynam się "mniej na to denerwować" co też polecam Qbertowi ....
tiop - Wto 13 Lis, 2007 11:39 hehe dobre, osoby grajace na 32bit twierdza ze widza wszystko doskonale przez smoke'a na 16bit, a ci co graja na 16bit kompletnie nic nie widza.
osobiscie 1280x1024 - natywna dla lcdTrel - Wto 13 Lis, 2007 14:08 640x480 120hz 32bpp large green
imo max banie na tej rozdzialce i celownik large jakos wyglada a nie jak na 1024..lnk - Wto 13 Lis, 2007 15:31
domeztoz napisał/a:
qBert napisał/a:
Eh, miałem już pół strony zapisane i padł mi komp Ma ktoś pożyczyć zasilacz?
Do tematu:
Dla mnie to jest tak - strzelanie przez smoke = korzystanie z bugów mapy = korzystanie ze skryptów. Bo czym się różni wkurzenie jak ktoś przejdzie przez sufit/podłogę na kabulu od zabicia przez smoke? Niczym! A skrypty na norecoli? Kilka komend i poleceń CSOWYCH wpisanych do cfg w odpowiedniej kolejności. Nawet jak ktoś ma te cholerne 16bit to niech tego nie używa. LAMERSTWO imho! I nie ***cenzura*** mi że to jest każdego indywidualna sprawa! A jak Cię jedzie typ na norecoil to też jest jego sprawa? A raty już mówiłem 10000razy - ustawienie zajmuje 5 minut, a jakość gry (jak wszyscy tak mają) nieporównywalna. Dalej co do tego że ja też mogę mieć 16 bitów. TO PO CO NAM SMOKE W GRZE? Zresztą mam nadzieję że to się niebawem skończy
lol to nie moge nawet strzelac przez smoke profilaktycznie albo na sluch?
no to jestes high jak zabijasz na sluch przez smoka
640 120hz i 32bity medium celownik JE_JEmolti - Wto 13 Lis, 2007 18:57 1280x1024 32 bit Kiedys gralem na 16 bit i zadnej roznicy nie widze.ROSOMAK - Wto 13 Lis, 2007 21:46 800x600 32 bit i gra sie elegancko - monitor LCD 17' siatkarz - Śro 14 Lis, 2007 00:37 obecnie gram 800x600 32bity ale wczesniej gralem w okienku 1024x768
60fps ustawione 60Hz + gamma adjuster
monitor 17' LCDMIKAS - Śro 14 Lis, 2007 17:47 Temat postu: 640640w0mbat - Śro 14 Lis, 2007 20:23 640x480 32bit gram bo lubię rozdziałka taka bo na 1024 nic nie widzę a na 800 jakoś dziwnie