To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Gdzie telefon?

WEGier - Wto 20 Lis, 2007 14:27

ciasteczkowy napisał/a:
Ja miałem plusa . ere i idea ,
Plus żenada zakończyłem nie płacac
Idea bez problemu , wszystko ok ale jakieś takie to damskie
Era jak dla mnie najlepsza , jak tylko nie będę miał firmowego (też z ery) to wracam do Ery

Teraz mam tak na palmfonie ere bardzo dobrze działa , żadko gubi zasięg
na telefonie ere częściej na wsiach gubi zasięg albo w samym centrum np.Sosnowca ale to chyba była awaria
Bluconect z ery działa tak sobie , słabe łącze w Sosnowcu trochę szybsze Katowice...

1. smartfon/smartphone (mądrala bo sam mam :P )
2. rzadko :P (wiem bo kiedyś byłem w szkole i pisałem dyktando ... ale zawsze dostawałem jakąś dziwną ocenę 1)
3. ciacho lol

ciasteczkowy - Wto 20 Lis, 2007 18:20

WEGier napisał/a:
ciasteczkowy napisał/a:
Ja miałem plusa . ere i idea ,
Plus żenada zakończyłem nie płacac
Idea bez problemu , wszystko ok ale jakieś takie to damskie
Era jak dla mnie najlepsza , jak tylko nie będę miał firmowego (też z ery) to wracam do Ery

Teraz mam tak na palmfonie ere bardzo dobrze działa , żadko gubi zasięg
na telefonie ere częściej na wsiach gubi zasięg albo w samym centrum np.Sosnowca ale to chyba była awaria
Bluconect z ery działa tak sobie , słabe łącze w Sosnowcu trochę szybsze Katowice...

1. smartfon/smartphone (mądrala bo sam mam :P )
2. rzadko :P (wiem bo kiedyś byłem w szkole i pisałem dyktando ... ale zawsze dostawałem jakąś dziwną ocenę 1)
3. ciacho lol

Specjaliści pracujący w terenie i menedżerowie na wyjazdach służbowych mają nowego sprzymierzeńca. W sieci Era pojawił się kolejny, trzeci już model wielofunkcyjnego MDA. Urządzenia te łączą w sobie funkcje typowe dla telefonu komórkowego i kieszonkowego komputera Pocket PC.
Pierwszy model MDA pojawił się na przełomie lat 2002 i 2003. Choć z dzisiejszej perspektywy nie zachwycał możliwościami, wtedy wzbudzał powszechne „achy” i „ochy”. Urządzenie miało 32 MB pamięci na aplikacje i dane, port podczerwieni i dotykowy ekran CSTN o wymiarach 240x320 pikseli z paletą 4 tysięcy kolorów. Jako system operacyjny w Era MDA I wykorzystywany był MS Windows Pocket PC 2002 Phone Edition. Sercem urządzenia był procesor ARM SA1110 z zegarem 200 MHz. Pierwszy MDA pracował w sieciach GSM 900/1800 MHz, pozwalał na wysyłanie SMS. Obsługiwał pakietową transmisję danych GPRS (do 19 200 bps), a do połączenia z komputerem można było wykorzystać port podczerwieni bądź kabelek USB.

Użytkownikom MDA dość szybko zaczęły doskwierać: niedostatek pamięci, brak Bluetootha i obsługi MMS oraz to, że GPRS nie jest zbyt szybki, że akumulator mógłby być pojemniejszy... Większość „zażaleń” została poprawiona w drugiej wersji MDA. Teraz na rynek trafił Era MDA III – palmofon oferujący niemal wszystko, czego potrzebuje współczesny użytkownik

Widzisz tu gdzies MDA że to smartfon lolku :papa2:
a tu masz link do strony
klik

żadkowałem gamoniu :hahaha:

potek - Wto 20 Lis, 2007 21:05

qBert napisał/a:
potek napisał/a:
k800i ma wade - przysłona na aparat)

:0o: :wow: A co to za wada?

źle napisałem ta przysłonka bardzo szybko się wyrabia i sama otwiera, nie wiem ile w tym prawdy ale tak pisza na forach

qBert - Wto 20 Lis, 2007 22:42

może i tak, ale... lepiej mieć taką co się otwiera niż żadną... To jest minus plusa :D (nie sieci :P )
potek - Śro 05 Gru, 2007 21:42

Wziąłem w play w nowej promocji pół roku za 50% w abo 50zł telefon k800i

telefon - 249 zł
6 miechów za 50% - 150
18 miechów normalnie 900

249 + 150 + 900 = 1299

a w 30zł wychodziło

telefon 499
24 miechów po 30 - 720

499 + 720 = 1219

wiec wychodzi na prawie do samo ale w abo 50zł dostaje 70zł (w 30 dostaje sie 40)

wiec clozet :]