CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na admina / siatkarz
P-C P-K - Czw 22 Lis, 2007 11:55 Kara za transfer:
Upomnienie:
SIATEK nie rób tak.
clozetsiatkarz - Czw 22 Lis, 2007 12:31 @: przepraszam... czy moge cie zbanowac pernamentnie?
gracz: oczywiscie ze nie. lub gracz: alez prosze bardzo banuj do woli.
az mnie to rozbawilo Dzejms - Czw 22 Lis, 2007 13:20 SID wchodząc do gry na serwer Bydzia TP jednocześnie akceptujesz regulamin tego serwera. W związku z tym nie masz racji. Możesz składać skargę oczywiście na wszystko co ci się podoba, ale ton wypowiedzi również jest określony regulaminem forum, który po raz wtóry łamiesz. WOJTAS - Czw 22 Lis, 2007 14:59
SiD napisał/a:
a może chcesz go posmakować ?
ja bym chcetnie spr. bo nie wiem jak to jest sapac sie o transfer.
btw. ta skarga nie ma najmniejszego sensu niech tukaczew albo nowik przyjcdzie i cos z tym zrobi bo od wczoraj juz 3 strony sie zapelnily zbedna gadaniana... (chociaz w sumie to fajnie jest poczytac i dowiedziec "jakie to moje zycie jest fajne i ile w nim przeszedlem... ) [KLOZEEEEET]lnk - Czw 22 Lis, 2007 15:48
DzejmsBlond napisał/a:
SID wchodząc do gry na serwer Bydzia TP jednocześnie akceptujesz regulamin tego serwera. W związku z tym nie masz racji. Możesz składać skargę oczywiście na wszystko co ci się podoba, ale ton wypowiedzi również jest określony regulaminem forum, który po raz wtóry łamiesz.
no dobra dzejms ale kogo to interesuje ze nie rowne sklady sa ? myslisz ze admini zawsze tak robia jak teraz siatkarz? : ) przeciez wiadome jest to ze jakby gral w druzynie wygrywajacej to nic by nie zrobil i wiele razy sie z tym spotkalem , a jak juz admin jest w gorszej to nagle REGULAMIN sie przypomina(nie mowie o wszystkich adminach)molti - Czw 22 Lis, 2007 15:51 Ludzie cala afera o przeniesienie do innego teamu?? Jakby wszyscy zaczeli tak pisac skargi na ten tamat to niezly spam by wyszedl. Dla mnie to jest noramlne, ze admin przenosci graczy do innej druzyny, zeby wyrownac gre.siatkarz - Czw 22 Lis, 2007 16:20 zawsze wyrownuje skaldy i naprawde zwisa mi ta skarga. w gorszej sytuacji jest SiD bo robi z siebie pajaca i tyle.
niech ktos inny z modkow zadecyduje czy wszystkie wypowiedzi sa zgodne z regulaminem bo ja moge byc nieobiektywny, no i oczywiscie rozda warny nowik - Czw 22 Lis, 2007 16:45 Siatkarz zadzialal jak powinien zadzialac admina, skarga sama w sobie jest smieszna jednak zostala rozwazona przez S@ i odrzucona. Powód: Admin ma obowiazek wyrownywania skladow, Siatkarz to zrobil, a tymczasem poprostu EOT