To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Sluchawki

w0mbat - Czw 13 Gru, 2007 14:39

RazeL napisał/a:
ritarded l. napisał/a:
ajsmaty.
ONLY

dobrze gada polac mu :crazy:

WEGier - Czw 13 Gru, 2007 16:31

w0mbat napisał/a:
RazeL napisał/a:
ritarded l. napisał/a:
ajsmaty.
ONLY

ale mnie gdzie¶ denerwuje ten mikrofon .... często się zdarza że szepce do mic bo żona np ¶pi a mam uczuccie że przyczepiany nie wyłapie albo będzie słabo słychać

WOJTAS - Czw 13 Gru, 2007 16:39

i tu sie mylisz wegier co do mikro jestem ***cenzura*** zadowolony z tego wzgledu ze w ustawieniach sb sobie podglosnie przyczepie do podkladki (heavy) i moge gadac szeptem nie schylajac sie do mic-a albo mozesz tez go przyczepic do siebie i jest jeszcze lepszy efekt ;] (u mnie np nie slychac wiatrakow :D )
w0mbat - Czw 13 Gru, 2007 17:20

ja przyczepilem go do kablatak ze mam go blisko i jest super. czasami jak nie chce mi sie zakladac sluchawek (jestem leniem :D ) to sobie lezy jakies pol metra ode mnie i tez wylapujwe a wcale nie musze krzyczec ;)
WEGier - Czw 13 Gru, 2007 17:53

w0mbat napisał/a:
ja przyczepilem go do kablatak ze mam go blisko i jest super. czasami jak nie chce mi sie zakladac sluchawek (jestem leniem :D ) to sobie lezy jakies pol metra ode mnie i tez wylapujwe a wcale nie musze krzyczec ;)

namówili¶cie mnie .... tylko na usb? czy standard? Razel tez mam SB a co zrobiłes z karta od icematów? handel handel"?

edit
http://www.proline.pl/sho...T+SIBERIA+CZARN tu nie ma chyba karty więc looz

w0mbat - Czw 13 Gru, 2007 18:12

nie ma karty wejscie na maly jack
ritarded l. - Czw 13 Gru, 2007 19:32

WEGier napisał/a:
w0mbat napisał/a:
RazeL napisał/a:
ritarded l. napisał/a:
ajsmaty.
ONLY

ale mnie gdzie¶ denerwuje ten mikrofon .... często się zdarza że szepce do mic bo żona np ¶pi a mam uczuccie że przyczepiany nie wyłapie albo będzie słabo słychać

moj jest na monitorze doczepiony i nie narzekam >_>

Sinecod - Czw 13 Gru, 2007 20:33

ja mam PHILIPSY SHP2500 .. jestem z nich zadowolony ..chodz moglyby byc glosniejsze :P
WOJTAS - Pi± 14 Gru, 2007 00:06

jak juz wombat napisal na mini jack bez karty bo za drogo :D wolalem SB kupic ;] i nie narzekam

btw. co do bulu uszow to powiem ze to zalezy ;] raz bola raz nie ale i tak sa wygodne :)

w0mbat - Pi± 14 Gru, 2007 17:08

jak bedziesz w nich siedzial caly dzien to na kazdych sluchach bola ale jak tak z umiarem max 4h to obejdzie sie bez bólów i ucisków