CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Ad. kankernoob
lnk - Wto 18 Gru, 2007 18:50 qbert jaka norma ? : D ostatnio sie ograniczylem , a w dodatku nie gram w kontera jak na razie : D ale nie przejmujcie sie , wroce nie dlugo ; - D
siatkarz ja wcale tego nie zmyslilem co napisalem poprzednio : - ) napisales ogolnikowo wiec przy okazji wyjasnilem .molti - Wto 18 Gru, 2007 19:16
neverling~ napisał/a:
Bydzia jest po to zeby sie dobrze bawic. I tyle
Dokladnie. Jest to serwer publiczny wiec powinno sie grac dla rozrywki. Kazdy byl kiedys botem jak zaczynal grac (niektorzy sa do teraz ). Ale to chyba nie jest wazne jak kto gra, najwazniejsza jest dobra zabawa, a do tego trzeba umiec smiac sie z samego siebie Sinecod - Wto 18 Gru, 2007 19:27 przez czytanie tych waszych pieprz-onych bzdur spalilem sobie obiad ... o co chodzi?! Czy kanker to niekulturalny,niemily wyzywajacy od botow lamer? Nie .. Czy Irys Dzejms czy inni "zli" admini sa beznadziejni w swojej roli? Nie .. to ze sa jakies glupie zatargi miedzy wami powoduje tylko ze dobrzy fajni gracze przestana grac .... innych to wogole odrzuci bo pomysla sobie ze jacys zjechani admini tu sa ... Bezsens ta wasza kłotnia jest i tyle ...qBert - Wto 18 Gru, 2007 19:30
lnk napisał/a:
ostatnio sie ograniczylem
dlatego się Ciebie nie czepiam ostatnio
Ogólnie wydaje mi się że robimy tutaj z igły widły. Bo ja nie zauważyłem jak jestem na serwerze ani żeby admini się kogokolwiek czepiali, uwzięli ani nic w tym stylu (chyba że reszta trzyma mnie w błogiej nieświadomości) ani jakiegoś opór plebowania. Bo póki ktoś nie wjeżdża na rodzinę czy ogólnie nie jedzie po bandzie to się najwyżej do jakiś tam kicków ograniczam co najwyżej. Reszta raczej też z tego co mi wiadomo i widzę na serwerze.w0mbat - Wto 18 Gru, 2007 19:31 sin to nie klutnia tylko zal niektorych ze lepiej graja od innych. tez nie wiem poco im to...
a z reszta co ja bede gadal szkoda slowsiatkarz - Wto 18 Gru, 2007 19:35 lonek nie mowilem o tobie... nie bede wymienial bo dluga lista ty akurat puki co mowisz prawde i zawsze jestes jaki jestes Moras - Wto 18 Gru, 2007 19:44 <3 lonekDzejms - Wto 18 Gru, 2007 21:13
KankerNooB napisał/a:
a to dobre ja dostalem za to slapa do 1 hp ale admin moze nie biegac TWARDO do c4
Oświadczam wszystkim! Nie gonię nigdy nikogo do paki w beznadziejnych sytuacjach.
Natomiast temat TWARDEGO biegania zaraz dokończę w innym poście.Fabi - Wto 18 Gru, 2007 21:16 Ludzie!!Opanujcie się...święta idą a wy o jakiś pierdołach gadacie.Bo$s - Wto 18 Gru, 2007 21:26 I tak wiadomo, że admin to lol
A tak na serio:
Gram na bydzi dosyć długo i jakoś nie miałem nigdy sprzeczek z adminami Parę razy chyba slay za jakąś pierdołę się zdarzył, ale to było raczej śmieszne (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) niż wkurzające
A pisanie skarg o kicka jest ->
Gdybyś dostawał po kicku przy każdym wejściu na serwa i to za nic to miałbyś powód do pisania skargi, ale jeden kick, czy tam jakiś slay do 1hp.. Kogo to obchodzi?
Natomiast wyzywanie od botów, plebów itd. przez graczy, którzy nie są na bydzi po raz pierwszy jest wkurzające i IMO głupie.. Nie każdy grał w CS-a już w brzuchu matki (czy nawet w członku ojca) i nie jest teraz pr0, nie każdy ma czas grać po 8-12h/dzień jak co niektórzy i każdemu zdarzy się mieć czasem gorszy dzień..