CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Bede miala synka xD
qBert - Pią 15 Lut, 2008 17:53
Puma napisał/a:
przeciez to takie malutkie ....
najważniejsze to nie przydepnąć Puma - Pią 15 Lut, 2008 18:20 Ojjj smiejesz sie ja naprawde bede bala sie wziasc w rece ....no. 10 - Pią 15 Lut, 2008 19:45 heh, ja mam 3 tygodniowa siostrzyczkę i strachowo jest jak sie wierci na rekach itp itd ale jastes kobieta, a wy jestescie odwazniejsze w takich sprawach, dasz rade łui beliw in jaPuma - Pią 15 Lut, 2008 20:50 No niby matka nic dla swego dziecka nie zrobi ale to jednak strach jest ogromny ... jeszcze mnie kopie w brzuchu a ja juz mam obawy ....ROSOMAK - Pią 15 Lut, 2008 21:01 pierwszych dni nigdy nie zapomne :
Puma obawy bedziesz miala do samego porodu- jak sie juz dzidzia urodzi i pierwszy raz go wezniesz na rece wtedy wszystko sie zmienia- instynkt macierzynski zaczyna dzialac w 100%
Zobaczysz- Ty jako pierwsza pozbedziesz sie wszelkich obaw a maluszka nie bedzisz chciala wypuszczac z rak (skonczy sie gra na bydzi he he)
Ja mialam na tyle konfortowa sytuacje ze mam mamcie polozna i bardzo duzo mi pomogla-poczatki sa trudne (karmienie piersia itp) ale najwazniejsze jest sie nie poddawac i nie dolowac
Polecam Ci to forum dla ciezarowek i mam :
Pozdrawiam
Kasia- zona Rosomakaw0mbat - Pią 15 Lut, 2008 21:04 uuuuffff juz sie przerazilem ze rosomaczek karmi piersia...
ale doczytalem do konca i sie wyjasnilo Puma - Pią 15 Lut, 2008 21:38 Slodki ten Wasz Kacperek Dzieki wielkie za pomoc. No jak moja siostra sie urodzila to ja jej przez pierwsze 4 miesiace nie bralam na rece bo sie balam x.X moja matka myslala ze mam wstret do malej bo brzez tyle lat bylam jedynaczka a tu cicah! No mam nadzieje ze 1 raz jak weze swojego robaczka na rece to wszystkie obawy mina )Sinecod - Pią 15 Lut, 2008 21:49
w0mbat napisał/a:
uuuuffff juz sie przerazilem ze rosomaczek karmi piersia...
ale doczytalem do konca i sie wyjasnilo
w0mbat mialem to samo :>
przerazilem sie gdy
ROSOMAK napisał/a:
Ja mialam
wlasnie zamiast isc do jakies szkoly dla przyszlych matek to tylko gra w cs-a ROSOMAK - Pią 15 Lut, 2008 21:51
Sinecod napisał/a:
w0mbat napisał/a:
uuuuffff juz sie przerazilem ze rosomaczek karmi piersia...
ale doczytalem do konca i sie wyjasnilo
w0mbat mialem to samo :>
przerazilem sie gdy
ROSOMAK napisał/a:
Ja mialam
wlasnie zamiast isc do jakies szkoly dla przyszlych matek to tylko gra w cs-a
Hehehe ale wiecie co Mysle nad otwarciem szkoly dla przyszlych ojcow
Wegier jezeli bedziesz chcial zostac pierwszym sluchaczem to masz gratis no. 10 - Pon 25 Lut, 2008 21:38 iiiiiile jeszcze?