Coś w tym jest Dziewczyny, które twierdzą, że kobity powinny rządzić światem mają problemy ze znalezieniem chłopa. Nie pytajcie skąd wiem
bo sam chłopa nie możesz znaleść, hahahhahhahha
P.S: moi Warszawscy e-koledzy(napisałem Warszawscy, bo wiem, że i tak nikt więcej nie przyjedzie-> dowód miałem na to nieraz ), szykujcie się na grilla "U Wujka IrYs'ka", już niedługo dam info co i jak, bo niewiadomo co z pogodą/grafikiem/czasem W każdym razie jesteśmy w kontakcie Moras - Pon 07 Kwi, 2008 22:14 a może przyjedzie.. qBert - Pon 07 Kwi, 2008 22:27
Moras napisał/a:
a może przyjedzie..
jak przyjedziesz to postawie Ci wódkę Viper - Pon 07 Kwi, 2008 22:35 Przepraszam, bo ja generalnie nowy tu jestem, ale ja takich okazji nie przepuszczam;D mam się czuć zaproszony?;pqBert - Pon 07 Kwi, 2008 22:37
Viper napisał/a:
Przepraszam, bo ja generalnie nowy tu jestem, ale ja takich okazji nie przepuszczam;D mam się czuć zaproszony?;p
jak zwykle każdy mówi że przyjedzie a z bydziaków będę ja, irys i pck...Viper - Pon 07 Kwi, 2008 22:42 adax ostrzeż panów że mi dwa razy nie trzeba powtarzać, zresztą Ty pojedziesz ze mną:dadaxdk - Pon 07 Kwi, 2008 22:58 jak nie chcecie miec kłopotów z wątrobą to cicho. i jeszcze mi sie dostanie ...
ostatnio pojechaliśmy do Wrocławia, bo przekupił mnie piwem, drani.S.b - Pon 07 Kwi, 2008 23:36 sory Viper, ale z obcymi nie pije to nie zlot bydziaków, tylko grill u Wujka
A odnośnie tematu, to ja nieraz miałem ultimatum od swojej Perełki: "albo ja, albo CS ", ale nauczyłem ją grać i już rozumiała, że to wciąga więc jak macie w miare "rozumne" Perełki (choć to się bardzo żadko zdarza, bez urazy dla nikogo) to myślę, że temat do ogarnięcia