To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Zmniejszenie częstotliwości powtarzania map

foXx - Nie 15 Cze, 2008 16:43

Bo kazdy woli d2 niz sunny, ale gdyby byly jakies office, militia, italy czy nawet train, to wybralbym sunny ;)
qBert - Nie 15 Cze, 2008 16:56

może ktoś to wreszcie zamknie? Wiadomo że tak jak jest jest dobrze bo inaczej stracimy graczy. Tego nikt nie zakwestionuje. Bo 3x tyle ludzi gra na d2 niż na sunny to wiadomo co jest lepsze. Zamykać, koszować i następne takie tematy warnować bo są bez sensu.
-I.G.L.A.X.- - Nie 15 Cze, 2008 19:35

Ale jednak dyskusja moze sie przydac ;)
adaxdk - Nie 15 Cze, 2008 22:49

kubek ale o co Ci chodzi ?
ignoruj temat i po sprawie ...
nikt nie klnie, nie kłóci sie, ani nie obraża nikogo.

opar - Pon 16 Cze, 2008 06:45

Zmniejszyć częstotliwość tzn., że coś się powtarza mniej razy w przeciągu doby. Niektórzy nie rozumieją pojęcia i myślą, że proponuję co innego..

dodaam i nie będę lał słów jak tam przyciągnąc publikę itp itd, bo to OT, taże tyle powiem: mus to mus
kiedyś były grywane i oblegane róóóżżżżneeee mapy .. nawet te, które wypadły z mapcyklu....
ale widzę, że większości zależy na przyciąganiu do serwera tych przypadkowych graczy co to wchodzą na jedną mapke, bo aqrat ich ulubiona jest grana ....
a później taki przypadkowy gracz dostaje bana, bo tak szybko wszedł na tą swoją ulubioną mapę, że nawet nie wiedział GDZIE wszedł ....
pobluzgał, postrzelał i dostał karę...

no ale to bezsensu...

Aqq - Pon 16 Cze, 2008 09:19

opar napisał/a:
Zmniejszyć częstotliwość tzn., że coś się powtarza mniej razy w przeciągu doby. Niektórzy nie rozumieją pojęcia i myślą, że proponuję co innego..

dodaam i nie będę lał słów jak tam przyciągnąc publikę itp itd, bo to OT, taże tyle powiem: mus to mus
kiedyś były grywane i oblegane róóóżżżżneeee mapy .. nawet te, które wypadły z mapcyklu....
ale widzę, że większości zależy na przyciąganiu do serwera tych przypadkowych graczy co to wchodzą na jedną mapke, bo aqrat ich ulubiona jest grana ....
a później taki przypadkowy gracz dostaje bana, bo tak szybko wszedł na tą swoją ulubioną mapę, że nawet nie wiedział GDZIE wszedł ....
pobluzgał, postrzelał i dostał karę...

no ale to bezsensu...

jestem w 100% zgodny z tym co napisałeś, ludzie ale to trzeba robić a nie gadać i rozstrzygać zróbmy dzien, dwa próbny z różnymi mapami bo dyskutować można w nieskończoność :papa2:

w0mbat - Pon 16 Cze, 2008 12:22

nie wiem czy tylko ja ale zauwazylem ze jak byl staly MC to zawsze byl pelen serw
qBert - Pon 16 Cze, 2008 13:07

w0mbat napisał/a:
nie wiem czy tylko ja ale zauwazylem ze jak byl staly MC to zawsze byl pelen serw

buahahhahahahahahahahahah

i.S.b - Pon 16 Cze, 2008 14:59

jak u Pawlaków na stodole:

3 x NIE :]

Moras - Pon 16 Cze, 2008 15:21

nunu