To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - bzytkie habu

nowik - Nie 17 Sie, 2008 21:41

x0x po co Ci tyle skoro i tak pewnie nie umiesz z nich korzystać ?:D
WOJTAS - Nie 17 Sie, 2008 21:50

a moze umie ;> x DDD :P
x0x - Nie 17 Sie, 2008 21:55

nowik napisał/a:
x0x po co Ci tyle skoro i tak pewnie nie umiesz z nich korzystać ?:D

umiem jestem informatykiem ale i tak tylko do szkoły używam dużo praktycznych rzeczy musiałem umieć z linux'a, ale przyznaje moją specjalizacją jest grafika nie sys. operacyjne :/

nowik - Nie 17 Sie, 2008 22:49

To nie prościej było VMWare i zrobić sobie tam systemiki ?:) imho instalowanie osobno tych systemów mija się z celem ;) Lepiej mieć winde 24h a inne jak się tylko chce, i tak w linuxach/unixach only txt mode:D
Bo$s - Pon 18 Sie, 2008 07:37

domeztoz napisał/a:
Bo$s napisał/a:
No niestety taki pakiet "format C:\ + sterowniki + poprawki + programy + optymalizacja Windowsa" to jest cały dzień roboty...

DOKLADNIE! i mnie to przeraza. wiec od ostatniego razu mam juz zapas ghosta

Też się bawiłem w obrazy, ale i tak jest problem bo zawsze są nowsze wersje sterowników, aplikacji, nowe aktualizacje itd. Jak coś robić (dla siebie) to trzeba porządnie ;)

x0x - Pon 18 Sie, 2008 07:59

nowik napisał/a:
To nie prościej było VMWare i zrobić sobie tam systemiki ?:) imho instalowanie osobno tych systemów mija się z celem ;) Lepiej mieć winde 24h a inne jak się tylko chce, i tak w linuxach/unixach only txt mode:D

w szkole tylko na wirtualnej maszynie robimy, ale ja wolałem sobie zainstalować te systemy :E (zawsze można się popisać przed zwykłymi ludźmi jak przychodzą do ciebie że masz linux'a :crazy: :crazy: )

nowik - Pon 18 Sie, 2008 09:27

Ueee tam :D Jak chcesz się popisać to wystarczy puttiego odpalić i ekg :D i że niby to Twoje gg na codzień :) Albo lynx'a i mowisz ze to Twoja przegladarka :D ludzie zupełnie nie wiedzą o co chodzi :D
x0x - Pon 18 Sie, 2008 09:46

heheh dobry pomysł :D a teraz nikt na forum nie wie ocb (prawda że jesteśmy mądrzy :E ):DD:
nowik - Pon 18 Sie, 2008 09:52

Hahaha :D Myślę, że niektórzy wiedzą bardziej niż myślisz :P Ale fakt faktem większość z nich się zastanawia po co im to :P btw. do jakiej Ty szkoły chodziłeś że takie cuda robicie ?:P
MIKAS - Pon 18 Sie, 2008 11:27

ale mata offtop....