CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - III Wojna Światowa...
Aqq - Pon 01 Wrz, 2008 22:21 to generalnie jest połączenie filmów w jeden klip mimo to warte uwagi a nuty nie znam... ritarded l. - Pon 01 Wrz, 2008 22:37 jesli lubicie takie klimaty to polecem Zeitgeist obejrzecAqq - Wto 02 Wrz, 2008 17:22 http://wiadomosci.wp.pl/k...,wiadomosc.htmlw0mbat - Nie 28 Wrz, 2008 21:31 mam tylko nadzieje ze ja tej 3 WS nie dozyje. Az nerw bierze na to co sie dzieje teraz a juz wogole strach sie bac co bedzie potem. durni politycy sie kluca a szazy obywatele gina. Tak jak juz ktos stwierdzil człowiecza rasa dazy do samozagłady i jezeli juz dojdzie do takiej wojenki to nasza mateczka Ziemia raczej tego nie przetrzyma.
moze i prawda to z tych przepowiedni ale ludzik jest juz tak zrobiony ze woli nie przyjmowac do wiedmosci i nie akceptowac tego czego sie bio albo jest mu nie na reke, a tu bu. Ja chyba juz bym wolal zeby jakis meteoryt piep_sznol i wszystko zakonczyl niz doswiadczyc wojnykiciper - Czw 09 Paź, 2008 20:16 Taki maly pesymistyczny scenariusz.
Kryzys USA mh.... mamy??? oj oj to dopiero bedzie. Teraz gdy wszystko zwolni ludzie juz nie sa w stanie splacac kredytow zaczna zaczna wiecej wydawac na raty przestaja kupowac jak nie beda kupowac tylko walczyc o mieszkania, sklepy pelne innych ***cenzura***, fabryki zaczna mniej produkowac, zaczna zwalniac, mniejsza produkcja, mniejsze zatrudnienie i bec ludzie nie beda mnieli na raty i zaczyna sie kuleczko kryzysu, mniej pieniazkow mniej wydawania mniej kupowania itd...
Za jakis czas zostanie wybrany w USA nowy prezydent, bedzie to czarnoskóry moze... jak myslicie ze stany sa takie tolerancyjne??? Jakas powtorka z Kennedy??? Szok terrorysci mh... ale terrotysta Jaki??? pewnie jakies panstwo tylko jakie????
Staje sie chaos w kraju ktory niby trzyma porzadek na swiecie ale jak tam sie zacznie burdel och sa panstwa które by tak gdzies cos pac..
A Rosja jak myslicie wykorzysta swoje lepkie raczki na jakies pobliskie panstewka(patrz ropa)???