To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Uczyc sie !!

Uczulony` - Pią 03 Paź, 2008 18:57

naszczescie mam wstret do prowadzenia rzeczy mechanicznych :P

nawet karnetu na balon nie mam

WEGier - Pią 07 Lis, 2008 10:28

http://pravda.blox.pl/200...-spoleczne.html

polecam kierowcom

foXx - Pią 07 Lis, 2008 17:45

Pierwsza reklama jest mocna, ostatnia troche malo realna, ale ogolnie dajace do pomyslenia nad swoja jazda.
sidney - Sob 08 Lis, 2008 17:51

rosyjskie reklamy dały do myślenia. Pracuje teraz jako kierowca i jeżdze troche po Polsce. To co czasami widze mnie przeraża wyprzedzanie na ciągłej to praktycznie norma u nas w kraju. Ostatnio wyprzedzałem jakiegoś tira zjechał mi na pobocze, żeby ułatwić. Wyprzedzam go, a tu co w widze w lewym lusterku...że mnie też ktos wyprzedza lewym poboczem :P Przeciez to trzeba miec nierówno pod sufitem, żeby tak robić. Stwierdzam, że tylko jakies 20% ludzi myśli na drogach...reszta chyba wylacza mózg jak wsiada za kółko.
Moras - Sob 08 Lis, 2008 18:19

nie dalej jak 3 godziny temu, mialem przed sobą tira i najwyrazniej kierowcy bardzo sie spieszylo bo prowadzil istny slalom miedzy wszystkimi, a na moim liczniku juz prawie 130 było.. na prawym pasie oczywiscie wyryty tor bobslejowy i nieciekawie musze powiedziec sie chwiał ten tir jak na niego "wskakiwal", brak wyobrazni - a moze cos innego? :P
Sinecod - Sob 08 Lis, 2008 18:41

droga na warszawe od Krakowa ... przed kielcami
dluga prosta co prawda pod gore i z wydzielonym "pasem zieleni" a za nim skrzyzowanie z taka wysepka ... a jacys ***cenzura*** przed nami brali ja lewa strona <rotfl>

ale co tam podwojna ciagla .. jazda pod prad przez skrzyzowanie ... z predkoscia 120km/h