CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - To Mnie wlasnie irytuje..
domeztoz - Sob 11 Paź, 2008 22:38 zal gdy ktos na rtv odpisze agd... normalnie jakby ten ktos siedzial koo mnie w realu to chyba bym sie rozejrzal za ceglowka.neverling~ - Sob 11 Paź, 2008 23:32
domeztoz napisał/a:
zal gdy ktos na rtv odpisze agd... normalnie jakby ten ktos siedzial koo mnie w realu to chyba bym sie rozejrzal za ceglowka.
domeztoz - Nie 12 Paź, 2008 11:08 ty no albo te zryte pytania w stylu.... masz kropke na monitorze? normalnie 2 ceglowki i stereo Szczubel - Nie 12 Paź, 2008 11:49
bamc napisał/a:
Szczubel napisał/a:
mnie wkur**%^# gdy ktoś nie odbiera telefonu, gdy proszą o dowód w monopolowym i gdy ktoś mnie budzi <hate>
a Kubusia na legalu Ci sprzedają?
kubusia jeszzce tak ;p ale ostatnio o zapalniczke chciała dowód... masakara Sinecod - Nie 12 Paź, 2008 11:54
Szczubel napisał/a:
kubusia jeszzce tak ;p ale ostatnio o zapalniczke chciała dowód... masakara
szczubel to LOL ! psychic - Nie 12 Paź, 2008 12:04 pff ja zaczynalem jeszcze wczesniej adaxdk - Pon 13 Paź, 2008 08:04 a mnie irytują pięciogodzinne okienka tryvial - Pon 13 Paź, 2008 16:42 mnie najbardziej irytuje jak ktos podjezdza autem pod dupe jak jade po miescie 70 i daje dlugie swiatla ze mam niby pas zmienic ;d
ostatnio przyhamowalem jednemu to dostal piane wyprzedzil mnie i walnal po heblach
poza tym wkurzaja mnie osoby ktore szybko oceniaja ludzi i sadza ze maja patent na nieomylnosc
a dmz - to przeciez wiadomo ze ma kropke Dzejms - Wto 14 Paź, 2008 21:59
tryvial napisał/a:
mnie najbardziej irytuje jak ktos podjezdza autem pod dupe jak jade po miescie 70 i daje dlugie swiatla ze mam niby pas zmienic ;d
ostatnio przyhamowalem jednemu to dostal piane wyprzedzil mnie i walnal po heblach
i oczywiście jechałeś lewym pasem (co zapomniałeś dodać). Też bym ci to zrobił. W Polsce jest ruch prawostronny i gówno mnie obchodzi, że ktoś jedzie lewym 60-siątką. Może akurat ja teściową po zawale wiozę do szpitala adaxdk - Wto 14 Paź, 2008 22:04
Dzejms napisał/a:
tryvial napisał/a:
mnie najbardziej irytuje jak ktos podjezdza autem pod dupe jak jade po miescie 70 i daje dlugie swiatla ze mam niby pas zmienic ;d
i oczywiście jechałeś lewym pasem (co zapomniałeś dodać). Też bym ci to zrobił. W Polsce jest ruch prawostronny i *cenzura* mnie obchodzi, że ktoś jedzie lewym 60-siątką. Może akurat ja teściową po zawale wiozę do szpitala