To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - To Mnie wlasnie irytuje..

domeztoz - Sob 11 Paź, 2008 22:38

zal gdy ktos na rtv odpisze agd... normalnie jakby ten ktos siedzial koo mnie w realu to chyba bym sie rozejrzal za ceglowka.
neverling~ - Sob 11 Paź, 2008 23:32

domeztoz napisał/a:
zal gdy ktos na rtv odpisze agd... normalnie jakby ten ktos siedzial koo mnie w realu to chyba bym sie rozejrzal za ceglowka.

:hahaha: :hahaha:

domeztoz - Nie 12 Paź, 2008 11:08

ty no albo te zryte pytania w stylu.... masz kropke na monitorze? normalnie 2 ceglowki i stereo :crazy:
Szczubel - Nie 12 Paź, 2008 11:49

bamc napisał/a:
Szczubel napisał/a:
mnie wkur**%^# gdy ktoś nie odbiera telefonu, gdy proszą o dowód w monopolowym :x i gdy ktoś mnie budzi <hate>

a Kubusia na legalu Ci sprzedają?

kubusia jeszzce tak ;p ale ostatnio o zapalniczke chciała dowód... masakara :P

Sinecod - Nie 12 Paź, 2008 11:54

Szczubel napisał/a:
kubusia jeszzce tak ;p ale ostatnio o zapalniczke chciała dowód... masakara :P

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

szczubel to LOL ! :marchew: :papryczka: :banan: :banan: :twisted: :marchew:

psychic - Nie 12 Paź, 2008 12:04

pff ja zaczynalem jeszcze wczesniej :hahaha: :twisted:
adaxdk - Pon 13 Paź, 2008 08:04

a mnie irytują pięciogodzinne okienka :/
tryvial - Pon 13 Paź, 2008 16:42

mnie najbardziej irytuje jak ktos podjezdza autem pod dupe jak jade po miescie 70 i daje dlugie swiatla ze mam niby pas zmienic ;d
ostatnio przyhamowalem jednemu to dostal piane wyprzedzil mnie i walnal po heblach :hahaha:

poza tym wkurzaja mnie osoby ktore szybko oceniaja ludzi i sadza ze maja patent na nieomylnosc :/

zaje**sty monolog nt tego o irytuje... http://www.youtube.com/watch?v=nH08GJLB8Wk

a dmz - to przeciez wiadomo ze ma kropke :banan:

Dzejms - Wto 14 Paź, 2008 21:59

tryvial napisał/a:
mnie najbardziej irytuje jak ktos podjezdza autem pod dupe jak jade po miescie 70 i daje dlugie swiatla ze mam niby pas zmienic ;d
ostatnio przyhamowalem jednemu to dostal piane wyprzedzil mnie i walnal po heblach :hahaha:
i oczywiście jechałeś lewym pasem (co zapomniałeś dodać). Też bym ci to zrobił. W Polsce jest ruch prawostronny i gówno mnie obchodzi, że ktoś jedzie lewym 60-siątką. Może akurat ja teściową po zawale wiozę do szpitala :[ :faja:
adaxdk - Wto 14 Paź, 2008 22:04

Dzejms napisał/a:
tryvial napisał/a:
i oczywiście jechałeś lewym pasem (co zapomniałeś dodać). Też bym ci to zrobił. W Polsce jest ruch prawostronny i *cenzura* mnie obchodzi, że ktoś jedzie lewym 60-siątką. Może akurat ja teściową po zawale wiozę do szpitala :[ :faja:

to w czym problem ?? mniej spalisz; P