CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Skąd Mieszkasz :D
opar - Czw 13 Lis, 2008 07:58 urodzony w Toruniu
zameldowany w Toruniu
zamieszkuje w Rozgartach qBert - Czw 13 Lis, 2008 11:00 Fajny pomysł z tymi zdjęciami satelitarnymi MIKAS - Czw 13 Lis, 2008 12:39
opar napisał/a:
urodzony w Toruniu
zameldowany w Toruniu
zamieszkuje w Rozgartach
Znam kilku typow z Rozgart Moze sie znata.Viper - Czw 13 Lis, 2008 15:59 znacie... gosh;]Szczubel - Czw 13 Lis, 2008 20:10
opar napisał/a:
zamieszkuje w Rozgartach
to ty na zadupiu mieszkasz a z mojego sie nabijaMoras - Czw 13 Lis, 2008 20:25 w temacie mowa o mieszkaniu a pierwszym poscie o miejscu urodzenia - ciekawe..
urodzony > Dąbrowa Górnicza / ZAGŁĘBIE (Ciastek o tym zapomnial, wybaczam..)
mieszkam > Gliwice (studia)domeztoz - Czw 13 Lis, 2008 23:18 urodzony normalnie w kę3nie a mieszkam to w profilu.
se zoba.opar - Pią 14 Lis, 2008 14:30 hahahha - Szczubel
te zdjęcie satelitarne to chyba z przed 5-6 lat... teraz to dom z każdej strony ... jestem nimi otoczony ...
Mikas - może i znam, ale nikogo w wieku szkolnym (czyt. gimnazjum i liceum ) jakieś tam chłopki chodzą po wsi MIKAS - Pią 14 Lis, 2008 15:30
opar napisał/a:
hahahha - Szczubel
te zdjęcie satelitarne to chyba z przed 5-6 lat... teraz to dom z każdej strony ... jestem nimi otoczony ...
Mikas - może i znam, ale nikogo w wieku szkolnym (czyt. gimnazjum i liceum ) jakieś tam chłopki chodzą po wsi
Kumpla ze szkoly to mam tam tylko jednego. Innych tez znam, ale dalej juz nie bede wnikal opr opar - Pon 24 Lis, 2008 07:52
MIKAS napisał/a:
opar napisał/a:
hahahha - Szczubel
Mikas - może i znam, ale nikogo w wieku szkolnym (czyt. gimnazjum i liceum ) jakieś tam chłopki chodzą po wsi
Kumpla ze szkoly to mam tam tylko jednego. Innych tez znam, ale dalej juz nie bede wnikal opr
no i dobrze, że nie wnikasz, bo niejeden wnikał i popłynął z tematem...