CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Biurko i fotel pod komputer - porady i pytania
ritarded l. - Pią 23 Sty, 2009 12:59 ustawa mowi ze rok to minimum gwarancji. 2 lata masz chyba na zwrot z powodu niezgodnosci towaru z umowadomeztoz - Pią 23 Sty, 2009 13:01 sick! znowu nie sprawdzilem.
Cytat:
Sprzedawany towar to bubel. łóżka popękały po 15 minutach leżenia na nich przez 15 minut.
za takie cos zawsze w ryj dac mozna dac...
ten koment the best.
up: no mniej wiecej cos w tym styluqBert - Pią 23 Sty, 2009 13:06 to srebrne to imo też plastik...bamc - Pią 23 Sty, 2009 17:11 dmz to drugie foto, to na dole z tym krzeslem jest poprawne bo patrzylem chyba w ceneo i tylko takie byly ujete jako "sportowe"domeztoz - Pią 23 Sty, 2009 21:09 no wlasnie sprawdzilem mail. koles napisal ze podlokietniki mozna montowac lub nie. ale nie napisal czy sa one w zestawie. napisalem jeszcze raz i zapytalem o to. jak wroce w niedziele to dam jeszcze jpg innych foteli npraaawde kozackich.
troche sie wacham brac od tego allegrowicza. typowy olewacz. ale przynajmniej wiem, ze jak przyjdzie paczka to trza rozpakowac ja przy kurierze a w razie czego protokol i nara.
typ napisal, ze kozysta z uslug ups i opek. ale i tak nie chce mi sie wierzyc, ze za przesylke 40zl. chyba, ze to zwiazane z waga/objetoscia paczki. nie znam sie na tym.