CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Paula "PUMA" Żak
Rider - Pią 13 Lut, 2009 22:29 dla mnie szok gadałem z nią jeszcze 20.01 ;/ noł komentAqq - Pią 13 Lut, 2009 22:57 mysle ze bedzie teraz wielki problem z dzieckiem, bo z tego co mi wiadomo to jej mama byla bądź jest chora na nowotwór i to chyba złosliwy, pisala mi ze nie wie co bedzie kiedy jej zabraknie... na prawde szkoda małego, ojciec chyba zmarł dawno temu, te informacje są z dawnej rozmowy miedzy mna a Pumą.nappy - Pią 13 Lut, 2009 23:34 ta jasne, teraz przygarnijcie dziecko do grona BYdzioManIAkUF.
Dla mnie ona nigdy zbyt rozgarnieta nie byla, sam fakt bycia samotna matka w wieku 18 lat ktora spedza przed monitorem wiecej czasu niz z dzieckiem o czyms swiadczy. O zmarlych zle sie nie powinno wypowiadac ale coz, sciemniac niepotrzebnie tez nie bede.
rest in peace.Viper - Pią 13 Lut, 2009 23:36 Ostro.....
zawsze potępiałem samobójców, ale nie wypada o nich źle pisać... imho ogromna strata.
Odpoczywaj w spokoju :|Dzejms - Sob 14 Lut, 2009 00:14
WEGier napisał/a:
wydaje mi się że mniej lub więcej planowała bo podpis na zdjęciu głównym na NK mówi żeby ją zapamiętać uśmiechniętą .... zrobiła sobie taki wirtualny nagrobek przed śmiercią .... myślę że w wolnej chwili Teczka albo Nowik doda do jej profilu czy avataru czarną przepaskę ku pamięci zmarłej .... ciekawe ile z naszych userów odeszło w podobny sposób a my nawet nie wiemy
Wegier! Mam nadzieje, że to pierwszy i ostatni o którym wiemy czy nie wiemy. W ten sposób załatwiła może i swoje problemy, ale ile ich przez to zostawiła innym.mala mi - Sob 14 Lut, 2009 09:17 krotka notka dotyczaca dziecka - mama Pauli juz wystapila o adopcje.opar - Sob 14 Lut, 2009 11:55
dopiero przeczytałem ten post, SZOK
Wieczyny odpoczynek....bamc - Sob 14 Lut, 2009 13:00 ja właśnie też... masakra... zamurowało mnieSinecod - Sob 14 Lut, 2009 13:26 kto mi powie w koncu jak ja znalezc na naszej-kasie?wzr - Sob 14 Lut, 2009 13:33 przez klase na bydzi