To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Paula "PUMA" Żak

Rider - Pią 13 Lut, 2009 22:29

dla mnie szok gadałem z nią jeszcze 20.01 ;/ noł koment
Aqq - Pią 13 Lut, 2009 22:57

mysle ze bedzie teraz wielki problem z dzieckiem, bo z tego co mi wiadomo to jej mama byla bądź jest chora na nowotwór i to chyba złosliwy, pisala mi ze nie wie co bedzie kiedy jej zabraknie... na prawde szkoda małego, ojciec chyba zmarł dawno temu, te informacje są z dawnej rozmowy miedzy mna a Pumą.
nappy - Pią 13 Lut, 2009 23:34

ta jasne, teraz przygarnijcie dziecko do grona BYdzioManIAkUF.

Dla mnie ona nigdy zbyt rozgarnieta nie byla, sam fakt bycia samotna matka w wieku 18 lat ktora spedza przed monitorem wiecej czasu niz z dzieckiem o czyms swiadczy. O zmarlych zle sie nie powinno wypowiadac ale coz, sciemniac niepotrzebnie tez nie bede.

rest in peace.

Viper - Pią 13 Lut, 2009 23:36

Ostro.....

zawsze potępiałem samobójców, ale nie wypada o nich źle pisać... imho ogromna strata.

Odpoczywaj w spokoju :|

Dzejms - Sob 14 Lut, 2009 00:14

WEGier napisał/a:
wydaje mi się że mniej lub więcej planowała bo podpis na zdjęciu głównym na NK mówi żeby ją zapamiętać uśmiechniętą .... zrobiła sobie taki wirtualny nagrobek przed śmiercią :/ .... myślę że w wolnej chwili Teczka albo Nowik doda do jej profilu czy avataru czarną przepaskę ku pamięci zmarłej .... ciekawe ile z naszych userów odeszło w podobny sposób a my nawet nie wiemy :x

Wegier! Mam nadzieje, że to pierwszy i ostatni o którym wiemy czy nie wiemy. W ten sposób załatwiła może i swoje problemy, ale ile ich przez to zostawiła innym.

mala mi - Sob 14 Lut, 2009 09:17

krotka notka dotyczaca dziecka - mama Pauli juz wystapila o adopcje.
opar - Sob 14 Lut, 2009 11:55

:( :(

dopiero przeczytałem ten post, SZOK !!

Wieczyny odpoczynek....

bamc - Sob 14 Lut, 2009 13:00

ja właśnie też... masakra... zamurowało mnie
Sinecod - Sob 14 Lut, 2009 13:26

kto mi powie w koncu jak ja znalezc na naszej-kasie?
wzr - Sob 14 Lut, 2009 13:33

przez klase na bydzi