To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Nie słuszny kick

Vegeta - Pią 03 Kwi, 2009 23:11

ban pewnie zostanie :D bo coz wieskszosc ma cie dosc
koJOt - Pią 03 Kwi, 2009 23:51

Ale on PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII LADNIEEEEEEE!!!!!!!

adaxdk - Sob 04 Kwi, 2009 00:33

sonde dajcie
qBert - Sob 04 Kwi, 2009 00:57

ja tam bym mu dał szansę :P Nie miałem jeszcze (nie)przyjemności poznać na serwerze :jezyk:
A jak spotkam i nie podpasuje... :D :hahaha: :hahaha:

Anvi - Sob 04 Kwi, 2009 07:21

Fajnie messi ze dolaczyles do nas w prima aprilis, ale akurat twoim zachowaniem na serverze nie jedna osobe denerwowales i jak juz ktos napisal, dorosnij i wroc jak zaczniesz ogarniac nie tylko regulamin bydzi, ale i rownierz gre.
Messi - Sob 04 Kwi, 2009 07:34

Przeczytałem teraz 2 razy regulamin i obiecuje że będę go przestrzegał.Jak bym zblokował kogoś przez moją nie uwagę to bym od razu przeprosił.
Szczubel - Sob 04 Kwi, 2009 08:13

czytam tak i czytam.... i śmiać się chce z jakim błaganiem ten chłopak walczy o b1.(co najmniej jakby tam grało się o złote gacie :hahaha: )
mnie jego upór i pokora przekonały :crazy:

returN - Sob 04 Kwi, 2009 09:28

Od siebie dodam, że po interwencjach adminów nie mam z nim już najmniejszego problemu więc może umie się poprawić, a jeśli naprawde tak mu zależy na serwerze jak na to wskazują jego posty to można by mu dać jeszcze jedną szansę. Można dać mu jakiś czas na poprawe, a jeśli dalej nie będzie się umiał przystosować do regulaminu to perma :twisted:
Vegeta - Sob 04 Kwi, 2009 09:42

ja was czytam i czytam i widze ze nie macie jaj :p minal tydzien od mojego ostatniego bana na messim a znowu robi to samo wybaczcie ale decyzje tutaj musi podjac albo H@ albo rada jak dla mnie to on moze mnie tak przez pol roku przekonywac .. http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=8996
a tu kolejny link bo ktos zapomnial coz zmienil tylko nick ale robil to samo

Messi - Sob 04 Kwi, 2009 09:47

To nie byłem ja tylko mój kuzyn o którym już wspominałem.Przepraszam za niego,ale on grał tylko 15 min i parę razy pomyliły mu się strony.On nigdy nie grał w cs i go uczyłem.