To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - słuchawki akg k530

Uczulony` - Wto 04 Sie, 2009 22:26

nie ma roznicy weic po co przeplacac. w grze nie ma , jak dla mnie. ja slysze nie wiecej jak 20 Hz do 18kHz a wy wiecej slyszycie ?

to jestescie mutanty tyle wam powiem.

WOJTAS - Wto 04 Sie, 2009 22:37

ale Ty gadasz glupoty ;o kup sobie nowa (DOBRA) karte dzw + (DOBRE) sluchawki i jak powiesz mi ze nie widzisz roznicy, to chyba powinienes olac siedzenie przy kompie i zaczac czesciej ogladac tv bo i tak roznicy miedzy zwyklym tv a HD nie zauwazysz :hahaha: . ;)
Uczulony` - Wto 04 Sie, 2009 23:24

jak kupie nowa to bede mial dziwek stereo ? bo teraz to chyba mi mono leci
ktos kiedys napisal ze dzwiek z glosnika z drewna bananowca jest o wiele lepszy niz ze zwyklego drewna.

a tak szczerze to watpie ze ktorys z was drodzy jest koneserem dzwieku i rozpoznaje
dziweki zmieniajace sie o 100 Hz. Jak tak to przepraszam i prosze o podanie numeru konta przesle na piwo ( tanie).
A wracajac do csa jak bede mial lepsza karte i lepsze sluchawki to uslysze na b jak mi typ tupie na dlugiej na duscie 2 ?

jak tak to wysylam na 2 piwo.

lydka - Śro 05 Sie, 2009 00:12

ja bym zebrał więcej kasy i kupił syberia-stell series. za ok 250 zl. po zakupie karty (ok 100zl) dzwiekowej specjalniej do tych sluchawek otrzymujemy system dzwieku przestrzennego bodaj 7.1

mam te sluchawki bez karty ale i tak sa bardzo bardzo dobre !!

orion151 - Śro 05 Sie, 2009 00:51

łyda teraz z karta na usb wyjechał xD takich wynalazków lepiej zie z dala trzymać, i tak zapytam po co Ci 7.1 do csa ? ja on i tak tego nie obsługuje. a co do słuchawek + karta to da się odczuć różnice ;)
Sinecod - Śro 05 Sie, 2009 09:02

Uczulony` napisał/a:
jak kupie nowa to bede mial dziwek stereo ? bo teraz to chyba mi mono leci
ktos kiedys napisal ze dzwiek z glosnika z drewna bananowca jest o wiele lepszy niz ze zwyklego drewna.

a tak szczerze to watpie ze ktorys z was drodzy jest koneserem dzwieku i rozpoznaje
dziweki zmieniajace sie o 100 Hz. Jak tak to przepraszam i prosze o podanie numeru konta przesle na piwo ( tanie).
A wracajac do csa jak bede mial lepsza karte i lepsze sluchawki to uslysze na b jak mi typ tupie na dlugiej na duscie 2 ?

jak tak to wysylam na 2 piwo.

to jak z samochodami - kazdy jezdzi, ale niektore sa lepsze a niektore jeszcze lepsze
to jakbys nie widzial roznicy pomiedzy mercedesem a maluchem ;D
jakosc dzwieki zalezy od wielu czynnikow a nie od Twoich uszow, to ze jestes gluchy to juz nie nasza wina

juz nie bede wspominac o komforcie dla uszow ktore miazdzysz sluchawkami za 15zl a takimi za np. 100+

Uczulony` - Śro 05 Sie, 2009 09:35

ta
a w sluchawkach masz dolby stereo sorund 3d yhy bo ci uwierze.

foXx - Śro 05 Sie, 2009 09:43

uczul, Ty jestes gorszy od moherowych beretow...
WEGier - Śro 05 Sie, 2009 09:48

różnica jest i to duża - miałem kilka "uszościsków" za 10-30zł i dopiero jak zakupiłem AKG usłyszałem różnice - można wyłapać naprawdę istotne szczegóły, ale musi być do tego dobra karta dzwiękowa
qBert - Śro 05 Sie, 2009 11:57

Ja zaczynałem grać w CSa na jednym głośniku (drugi się spalił :P )
Później przytuliłem jakieś manty za 20zł i byłem w ciężkim szoku, że tak wszystko słychać.
Zepsuły się i kupiłem Philipsy za 60zł. Znów szok! Niebo a ziemia.
Grając na nich oczytałem się, jakie to Sennheisery nie są dobre. Natrafiłem w MM promocję na jeden z najniższych modeli senników i kupiłem.
Odpaliłem i... szok po raz kolejny! Jakość i czystość dźwięku nieoceniona.
Dzięki tym przeżyciom jestem w stanie sobie wyobrazić, że słuchawki z wyższej półki mogę znów mnie zaskoczyć.

Ale powiem wam, że cena to nie wszystko. Za moje senniki dałem niewiele ponad 100zł.
Jakiś czas temu Ojciec kupił sobie kino domowe Denona. Była do tego jakaś promocja, że wysyłasz maila do nich ze skanem paragonu, a oni wysyłają Ci słuchawki o wartości 300zł.
Wysłałem, przyszły. Podłączyłem i... szok. Grają słabiej niż moje senniki.
Tak więc cena to nie wszystko...