CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - Prośba o admina // foXx
foXx - Pią 16 Paź, 2009 15:18 Bo My z jednej piaskownicy qBert - Pią 16 Paź, 2009 16:56
foXx napisał/a:
Bo My z jednej piaskownicy
Nie pisz w swojej prośbie!
Czekaj grzecznie na werdykt. Cierpliwość to ważna cecha dla admina.
Ja jednak jestem na NIE.Sinecod - Pią 16 Paź, 2009 17:57
adaxdk napisał/a:
szkoda że w "humor"
znowu foXx - Pią 16 Paź, 2009 21:43
qBert napisał/a:
foXx napisał/a:
Ja jednak jestem na NIE.
Co na NIE? A znasz takie powiedzenie: "Pierwsze słowo do dziennika, drugie słowo do śmietnika."? Byles na TAK, wiec teraz nie zmieniaj zdania!qBert - Sob 17 Paź, 2009 00:05
foXx napisał/a:
qBert napisał/a:
foXx napisał/a:
Ja jednak jestem na NIE.
Co na NIE? A znasz takie powiedzenie: "Pierwsze słowo do dziennika, drugie słowo do śmietnika."? Byles na TAK, wiec teraz nie zmieniaj zdania!
A znasz takie słowo jak edytuj/moderuj?
W rozwinięciu - pierwszy post do śmietnika, drugi do przyklejenia Sinecod - Sob 17 Paź, 2009 10:09 proponuje abys Cie ten spor rozegrali w kisieluqBert - Sob 17 Paź, 2009 10:35
Sinecod napisał/a:
proponuje abys Cie ten spor rozegrali w kisielu
A Ty co, chciałbyś oglądać dwóch facetów walczących w kisielu adaxdk - Sob 17 Paź, 2009 12:15 peruki by im sie dało ^^Sinecod - Sob 17 Paź, 2009 13:49
qBert napisał/a:
Sinecod napisał/a:
proponuje abys Cie ten spor rozegrali w kisielu
A Ty co, chciałbyś oglądać dwóch facetów walczących w kisielu
zawsze to jakas nowosc
poza tym trzeba ozywic dyskujse o jego stanowisku... nie moze byc przeciez za latwo, prawda?
adaxdk napisał/a:
peruki by im sie dało ^^
perwers!!! ok to proponuje na poczatek walke w rudych P-C P-K - Nie 18 Paź, 2009 08:22 kox... troche za krotko tu grasz. naprawde powinienes sie zastanowic zanim cos napiszesz na forum. Przeniescie do humoru.