CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Czy wrócą te czasy....?
nowik - Śro 17 Lis, 2010 19:18 Czwartki... hmm Wszystkie dni mogą być poza czwartkami jak dla mnie Dawno nie grałem więc czas powrócić trochę Mysle ze jakbysmy serwer co jakiś dzień rozruszali umawiając się na forum by potem sam się rozkręcił Moras - Śro 17 Lis, 2010 20:15 Gdyby sie udalo przywrocic warunki do gry jakie byly chociazby 2 lata temu, to cos by z tego moze i wyszlo psychic - Śro 17 Lis, 2010 22:21 Nie bylo by zadnego problemu, jezeli tylko serwer by ogarnial tryvial - Czw 18 Lis, 2010 08:17 Cześć
Dawno tu nie zaglądałem, ale jakoś mnie dzisiaj naszło wejść. Ponad 3 lata temu zarejestrowałem się na bydzi i pewnie jakoś około 2 lat grałem na serwerze. Nigdy nie miałem dość czasu na grę, żeby być pro, ale uwielbiałem klimat bydzi, wyrozumiałość wobec mojego lamerstwa i świetnych ludzi, którzy tu grali. Dzisiaj mam urodziny i nie wiem czy uda mi się wbić, ale co tydzień, gdy włączam steama, sprawdzam stan serwera i wieczne 0... Szkoda, że nie wyszło u mnie w firmie z łączem, myślę, że powodem było lenistwo adminów.
Teraz jak gram to jakieś dm ewentualnie niezgoda. Tyle, że tam jest tyle wh kretynów i innych półmózgów, że odechciewa się gry.
Bydzia też nie była bez wad, ale miała swój urok, dla mnie to jak pierwsze zauroczenie gdyby była jakaś inicjatywa reaktywacji lub zrzutki na lepsze łącze czy sprzęt, to pomimo, że dwójka bachorków ciągnie kasę jak Szurkowski peleton, to coś tam wysupłam
pozdroFabi - Sob 20 Lis, 2010 23:19 Jak uda się z pingiem to naturalnie,że wpadne dzień nie ma dla mnie znaczenia ritarded l. - Sob 20 Lis, 2010 23:53 ej a co z tym lotem? wartoby niesulice powtorzyc bamc - Nie 21 Lis, 2010 15:53
.:Solid_Snake:. napisał/a:
poszedł mail do administracji. zobaczymy co da się z tym zrobić.
w koncu ruszyles zada P-C P-K - Pon 22 Lis, 2010 00:20 Jeej dzieciaki.
Strasznie dawno nie grałem na bydzi, a teraz jak odpaliłem starego kompa (bo nowemu padła grafa na starcrafcie drugim. btw. jak ktoś gra to niech daje znać koniecznie!) i wszedłem na forum. No szok panownie, szok.
Czwartki zawsze spoko, mogę pyknać coś w starym dobrym towarzystwie.
Pozdro dla moich ziomków.Sinecod - Pon 22 Lis, 2010 18:22
P-C P-K napisał/a:
jak ktoś gra to niech daje znać koniecznie!
ja gram i jestem w 2v2 diamond
[ Dodano: Pon 22 Lis, 2010 18:23 ]
aha co do tematu .... po co odgrzewac starego zepstuego kotleta... moze lepiej jakas nowsza gre tzn serwer juz postawic?.:Solid_Snake:. - Śro 24 Lis, 2010 00:12
Cytat:
To na pewno nie są problemy z łączem. Serwer jest podpięty do łącza backup'owego, którego wykorzystanie w ostatnich tygodniach nie dochodziło nawet do 60%
Admin
testujcie teraz łącze. Może zacznie lepiej działać przy pełnym serwie. pzdr