CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
koJOt - Pon 11 Cze, 2007 00:28 Dokladnie Agnieszka znana jako Kozi ,a skad Nowik wie juz pochwal sie
A juz wszysto wiem Nowik Wunia co
Domoztoz ja wiedzialem, ze Ty jestes daltonista Ewa ma balejarz a Kozi jest blond, ale domeztoz to nawet siebie nie odroznia od szczotki po 2 widac ze jedna ma zielone oczy a druga blekitne o![/b]Uczulony` - Pon 11 Cze, 2007 07:02
WEGier napisał/a:
a ty się tylko ganiasz za tymi małolatami a potem nonstop freefrag bo albo romansuje na gg albo sie ociera przy fotka.pl
cos trzeba w rzyciu robic
EDIT by prof. Przecinek: ŻYCIU Moras - Pon 11 Cze, 2007 15:21
koJOt napisał/a:
Dokladnie Agnieszka znana jako Kozi ,a skad Nowik wie juz pochwal sie
A juz wszysto wiem Nowik Wunia co
Domoztoz ja wiedzialem, ze Ty jestes daltonista Ewa ma balejarz a Kozi jest blond, ale domeztoz to nawet siebie nie odroznia od szczotki po 2 widac ze jedna ma zielone oczy a druga blekitne o![/b]
Domez to juz przepalone oczy ma, to sie nie dziw domeztoz - Pon 11 Cze, 2007 15:27 wezcie sie ode mnie odwalcie bo wpadne w komplexy... to nie moja wina ze w bydgoszczy macie takie same panienki... jak z fabryki
(no czekam az mnie bydziaki zjedza) koJOt - Pon 11 Cze, 2007 20:57 Moga byc i z fabryki byle byly ladne zreszta u nas same ladne prawda Nowik najpiekniejsze nowik - Pon 11 Cze, 2007 21:24 Polejcie Kojotowi :D:D:DWEGier - Śro 13 Cze, 2007 18:26 http://img404.imageshack....e=twinkyle6.jpg
RadukE - Pon 18 Cze, 2007 12:04 macie tutaj pare fotek z lan4fun robilismy z sasiadem
http://rapid share.com/files/37892234/LAN_2007-06-16-17.rar
nie moja wina ze tu pelnego linka do rapidu nie mozna podac ....
skopiujcie i skasujcie spacje w przegladarce .... :-)qBert - Pon 18 Cze, 2007 13:10 a może tak wrzuć na innego ftpa niż rapid. Część ludzi nie ściągnie wcale z rapida... Daj na yousendit albo wyslijto.plfoXx - Pon 18 Cze, 2007 15:30 rejestracja samochodu najlepsza: PGS rozumiem ze w pileczke to nastepnego dnia na kacyku graliscie ?