CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
BABCIA - Czw 02 Sie, 2007 15:40
ciasteczkowy napisał/a:
Węgier uspokój się masz żonę ....
Po drugie koleżanka jest z Bytomia czyli mieszka bliżej mnie i to ja jestem u władzy serwera a nie Ty ,a że dziewczyny lubią władze i kasę to mam większe szanse
Po trzecie jestem przystojny miły i mam dużą stopę co świadczy że inne rzeczy też mam duże ....
Wiec Wegier i cisza.....
buhahaha, wszystko duże tylko ciastek jak patrze na twoje duże stopy to wiem gdzie ci to poszlo w uszy wyglądasz jak słonik co do twojej przystojnej facjaty to nawet dr frankestein by ci nie pomógł, co do bogactwa jeżeli mówisz o tym kartonie pod mostem to ok a co do władzy hmm to już nie będę cię rozpisywał ty stary kapciu bamc - Czw 02 Sie, 2007 15:54
o lol, a ja myślałem że takie rzeczy to tylko w Erze :DDD.:Solid_Snake:. - Czw 02 Sie, 2007 16:12 na moje SiD udaje super atrakcyjną panne ciasteczkowy - Czw 02 Sie, 2007 16:51
.:Solid_Snake:. napisał/a:
na moje SiD udaje super atrakcyjną panne
OK . Węgier jest Twoja .... kiciper - Czw 02 Sie, 2007 19:21 sylwia to sylwia czy wczesniej SiD????
jakas operacja
ach ta medycyna wspolczesna Sylwia - Czw 02 Sie, 2007 22:57 :O jaki sid?BABCIA - Pią 03 Sie, 2007 00:10
Sylwia napisał/a:
:O jaki sid?
uważaj dziewczyno bo cię zjedzą tu sami erotomani oprócz raduka bo on ma 13 lat Trel - Pią 03 Sie, 2007 00:42 a czo to znaczy erotomaaaaaaaaaaaaaaaan ?WOJTAS - Pią 03 Sie, 2007 01:22 + war dla tego pana za ofyfy top... (w dziale off top)
trel a tu cos dla Ciebie...
erotoman
1. [Medycyna] maniak seksualny
2. [Medycyna] ciągle myśli o seksie
3. [Medycyna] myśli tylko o seksie
4. [Medycyna] niewolnik seksu
5. [Medycyna] w okowach seksu