CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Jak tu trafiliście i dlaczego wracacie
mARV - Czw 02 Lis, 2006 14:28 Temat postu: Re: Militia[quote="WEGier"]
mARV napisał/a:
zresztą jak mnie nie pasuje mapa to albo wychodzę i wracam po niej albo gram, bo nie zawsze trzeba być high skill
dobra EOT bo robimy OT
Dokładnie tak zrobiłem, jest server gdzie są podstawowe mapy które wymieniłem i cieszy się naprawdę niezłym wzięciem u graczy, więc fun też można mieć grajac je zamiast map nie wnoszących nic dodatkowo jednostronnychKankerNooB - Czw 02 Lis, 2006 16:22 ITALKA ROX ALL TERRO I WAMritarded l. - Czw 02 Lis, 2006 18:24 nie WAM tylko AWM. spadles z blaszaka na glowe? domeztoz - Czw 02 Lis, 2006 19:21 no bylo tak ze gralem tylko na domowym przedszkolu a kiedy dostalem bana na ten serv (naprawde za nic ...naprawde) to zaczelem sobie nastepnego szukac i tak jakos wyszlo i na bydzie wlazlem i kulturka i wszystko na wysoki polysk i fanie bylo i tak juz sobie zostalem.
a po dwuch tygodniach jak mi ban na domowym zszedl to juz tam tylko pare razy bylem ale zawsze mnie na bydzie cos ciagnelo
no tylko tera nie gram bo na takim lagu jak mam tera to sie nie da
ale po formacie wpadne i miliony fraguFF zgina Azrael - Czw 02 Lis, 2006 19:30 hmmm .... trafiłem tu przez Decia, spodobała mi sie atmosfera i kulturka więc zostałem
Domeztoz dziwisz sie że masz laga? patrzhttp://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=6433 solid i inni mają po 20Mbit/s wracają z zajęć o godz 19:00 i zajmują siećDeciU - Czw 02 Lis, 2006 20:23 mi ip podal iru z poczatku tak sobie bo nie czailem stref raszu oglnie z 5 latek przerwy albo lepiej bo skonzylem gre na 1.3 no ale po zadomowieniu sie tu stwierdzam ze dobra ekipa i tak jak domeztoz czekam na dobre pingi pozdowka dla ekipy stalych bywalcow Widelec - Czw 02 Lis, 2006 20:26
ehh... i tak teraz sie zastanawiam czy mnie cos tam ciagnelo czy moze pchalo
a tak na prawde to nie tylko na bydzi ale i na kazdym innym servie poprostu przyzwyczajamy sie do ludzi bo czlowiek to taka istota stadna i juz Anvi - Pią 03 Lis, 2006 18:56 Ja trafilem tu tak samo jak DecIu, ip podał mi iRu, a dokladniej powiedzial ze gra tu Deciu, a to ze znalem Decia wczesniej stwierdzilem ze wejde na server i zaczne go bic od tamtego czasu zostalem z wami Yahu - Wto 14 Lis, 2006 22:07 1. Mnie tu moras przycignol i wbijam co jakis czas ;_)