CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Proźba o perma
ciasteczkowy - Pon 21 Mar, 2005 12:00 Ja też u KOLESIA nie zauważyłem jakiś dziwnych zachowań na Bydzi
A kapeć ma chyba ostatnio okres bo taki nerwowy się zrobiłljm - Pon 21 Mar, 2005 12:29 ciastek jak ty tam gracz raz na miesiac ...
Ta Raffciu prawda , jestem takim typem i nie bedzie mi tu wciskal kitu bo ja nie okno....
Nie nagrywam dem bo nie jestem jakims konfidentem ... i bede skladal skarge na admina ktory wylizal go ledwo co... i sobie nie radzi ze zwyklymi graczami.. o czym to swiadczy... ciasteczkowy - Pon 21 Mar, 2005 13:42
Cytat:
ciastek jak ty tam gracz raz na miesiac
i tu się kolega myli
gram i to nawet często tylko pod innym nikiem wiedzą o tym tylko niektórzy , nawet admini z bydzi kiedyś mnie poznali i myśleli że ich sprawdzam jak sobie radzą
ty też grasz pod innymi nikami prawda
tylko że Ciebie można poznać po haxach a mnie nie bo mam normalnego skila Anonymous - Pon 21 Mar, 2005 13:57
ciasteczkowy napisał/a:
Cytat:
ciastek jak ty tam gracz raz na miesiac
[ciach]
...a mnie nie bo mam normalnego skila
leże i kwicze
ciasteczkowy - Pon 21 Mar, 2005 14:14 A ty Rafik wczoraj udowodniłeś swoją mizerność na prodku brakło Ci 10 fragów do mnie lamko jedna i nie kozacz mnie tu bo mój skill jest lepszy od twoich skryptów Anonymous - Pon 21 Mar, 2005 14:22 7 misiu, 7
nie 10
poza tym ja biegalem z mp5 a ty stales z awp i kampiles
tez mi gra, pffffff
a poza tym jacO sie obijal bo takie banie dostawal z mp5 ze mu sie nie chcialo grac
tak bys fruwal ze hohohoho
no i 1 mapka po calym dniu na 1 miejscu... chyba mozna sie poobijac...ciasteczkowy - Pon 21 Mar, 2005 14:31 Tylko winni się tłumaczą
Dla mnie po dniu wczorajszym jesteś mizerny
Brak skila , nie umięjętność gry z AWP daje się wyraźnie zauważyć na takich mapach . No ale cóż nie każdy ma sklia wrodzonego tak jak ja, ty nigdy nie bedziesz wiedział co to ,ponieważ nie urodziłeś się z tym , trudno ktoś musi być 2 żebym ja mógł być pierwszy Anonymous - Pon 21 Mar, 2005 14:34 ale przeciez ja jestem mizerny..
nie wiem czemu sie dziwisz...
nawet z klanu mnie wyrzucili za brak skilla...
zaraz zrobie ankiete na ten temat lnk - Pon 21 Mar, 2005 15:11 Pffff ja jestem najlepszy z was wszystkich Anonymous - Pon 21 Mar, 2005 15:21
ciasteczkowy napisał/a:
tylko że Ciebie można poznać po haxach a mnie nie bo mam normalnego skila
Ciasto, chciales napisac ze nie masz skilla, popraw, bo wszyscy beke maja