CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - rap / prosba o adma
ritarded l. - Czw 21 Kwi, 2005 17:52 a kiedy ten screen zrobiles tof?tiop - Czw 21 Kwi, 2005 17:57 A co mam w tej skardze napisać?? Że proszę o bana dla niego bo raz wyzwał?
A na Ciebie skargi nie piszę tylko wyrażam swoją opinię, że nie nadajesz się na admina bo brak Ci kultury.domaz - Czw 21 Kwi, 2005 17:58 niedawno to bylo jakies pol godziny temu bo sam wtedy gralem ale ja nie zwracam uwagi na takie rzeczy:>rap - Czw 21 Kwi, 2005 18:56 Ej tiop, to ze raz wyzwalem to nie oznacza, ze brak mi kultury stary. Tobie tez nie raz "wypadaly" slowka i ja nic nie mowilem, ze brak Ci kultury, a wiec stary pochamuj sie troche.tiop - Czw 21 Kwi, 2005 19:18
rap napisał/a:
Tobie tez nie raz "wypadaly" slowka i ja nic nie mowilem, ze brak Ci kultury, a wiec stary pochamuj sie troche.
Masz jakiś dowód na to?? Jak nie, to nie rzucaj słów na wiatr , bo jakoś ja sobie nie przypominam żebym kiedykolwiek kogos wyzywal na serwerze ;/rap - Czw 21 Kwi, 2005 19:23 Nie mam, bo napisalem, ze mnie to wtedy nic to nie interesowalo, ale teraz gdy zobacze kogos, kto przeklina, od razu snap i na forum, bo ja przymykalem oko, a jak ja wyzwalem to juz nie mam szans na adma.m4rsik - Czw 21 Kwi, 2005 21:26 byłem przy tym i sam stwierdziłem że z takimi tekstami to nie powinieneś się ubiegać o admina ... z tego co wiem to ewa drzyzga by adamos polecial za swój tekst a Ty zostałeś ... a ż komuś się wymsknie wukgaryzm to spoko ale bez wyzywania ... a Ty wyzwałeś, a to chyba nie najlepsze aby pilnować porządku Anonymous - Czw 21 Kwi, 2005 22:01 rap jest różnica między bluzganiem w powietrze typu "o ***cenzura***..." a ubliżaniem graczowi "milcz ***cenzura***", jak dla mnie za wcześnie z takim podejściem do sprawy... i ten post jeszcze to potwierdza bo się odgrażasz czy co... bynajmniej nic dobrego z tego postu nie wynika, zawiść jakaś tylko...
i przeczytaj sobie regulamin adminów, szczególnei pkt 1. który nawet był w tym temacie przytaczanypatterson - Czw 21 Kwi, 2005 22:08 Podanie rozpatrzono odmownie.