CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - pro¶ba o zdjęcie adma / Yeleń
kodik - Pi± 08 Lip, 2005 15:42
Yelonek napisał/a:
... Nie róbcie ze mnie pieprzonego showmana, który chce dać kodikowi w ryj, że niby inni mnie lubi±, a on jest "be", ...
tego momentu nie skumałem...rotfl666 - Pi± 08 Lip, 2005 15:48 Yeleń, nie b±dz cienki bolas i zostać. Nie rób scen :FRonin - Pi± 08 Lip, 2005 16:19
ToFik napisał/a:
Ronin napisał/a:
Jedynie co mam ci Yeleniu do zarzucenia a zdażyło się nie poraz pierwszy że dajesz voty na inne mapy nie konsultuj±c z innymi adminami. Poza tym graj jak grasz mój fragu
hmmm, a czy jest gdzies napisane, ze vota musisz konsultowac z innymi adminami?? Jakos sobie nie przypominam ;/
Dobre wychowanie o tym mówi, jako¶ inni admini konsultuj± to ze sob± a ty odszczepieniec jaki¶ czy co Chciałem z tob± normalnie gadać człowieku ale z tob± się nie da, chyba masz w tym jaki¶ cel aby moje wypowiedzi torpedować, a jak bedziesz samopas na serwie robił co chcesz nie licz±c się z innymi adminami to lepeij oddaj t± funkcję innej osobie.
Bo kto¶ ciebie storpeduje....bbl` - ¦ro 13 Lip, 2005 23:19 Yelen jak tam przyjade do ciebie i Cie kopne w dupsko to zobaczysz. Zamknac temat EOT ! siatkarz - Pi± 15 Lip, 2005 10:07 jelen co ty odwalasZ? kuuurrr.... spoko koles jestes.. a kodik mial juz jakies zatargi i powinienes sie przyzwyczaic... co ty nie skonczyles 16 lat czy jak?:>P-C P-K - Sob 16 Lip, 2005 20:18 Ta... kolejny się wykrusza. Ja byłbym za tym żeby yelen został bo to swój chłop. Niedługo bedziemy obstawiać, ktory admin się obrazi następny.kodik - Sob 16 Lip, 2005 21:54 troche to stare sokol - Sob 16 Lip, 2005 22:24 i poco rozkopaLiscie stary temat?.:Solid_Snake:. - ¦ro 03 Sie, 2005 21:49 Admin usuniety.