To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - Bydzia i lagoza

_rOsO_ - Czw 06 Paź, 2005 09:58

Zobaczcie co bedzie się działo dzisiaj, nie wiem dokładnie jaka jest konfiguracja serwera ale:
Są trzy
1. Bydzia 1
2. Bydzia CW
3. Jakiś tylko dla telsten-u

No i teraz, albo jakiś włam był i ktoś nam zrobił świństwo, albo nie było włamu tylko jakis download lub up.. na ftp ( w końcu chyba jest na serwie ) no i jeszcze taka rzecz iż nasz serwer nie jest zaktualizowany na VAC2 co oznacza, że trzeba go zaktualizować ( problemy, iż musimy sie czasem 3 razy łączyć z serwerem zanim się uda a do tego VAC jeden jest bardziej konfliktowy ze Steam po aktualizacji ). W każdym razie konfiguracja serwera raczej się nie zmieniła więc sądze iż to chwilowy problem dnia wczorajszego :P czego sobie i wam życze :)

bbl` - Czw 06 Paź, 2005 12:05

Mi tez cos skacze na bydzi :( .
oLKa - Czw 06 Paź, 2005 16:21

:( przed chwila jak grałam na bydzi to tak lagowalo, ze zrezygnowalam :/ i z reszta tak jak kilka innych osób.
siatkarz - Czw 06 Paź, 2005 18:01

mi tez cos laguje... ping skacze do 70 mi....

o zapomnialem mulka wylaczyc :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :faja:

Dzejms - Czw 06 Paź, 2005 21:22

LAGI. Nie można grać. Ludzie wyzywają. Takiej rotacji graczy w ciągu jednej godziny to nigdy jescze nie widziałem. Ludki wchodzą, chwilę pograją, powyzywają i wychodzą. ;[
.:Solid_Snake:. - Czw 06 Paź, 2005 21:32

Robie... zobacze czy to co mysle :F
.:Solid_Snake:. - Czw 06 Paź, 2005 22:34

Dobra, przypominam, iż serw działa na awaryjnym łączu telsten'a, które jest obciążone w razie jakiejś awarii w firmie. Ja pogrzebałem w serwie, ale jak widze jak narazie nic to nie dało, chociaż zobaczymy za chwile, jak zmieni się mapa.

Bardzo prawdopodobne, iż ping wróci do normy w najblizszym czasie, tak jak juz to kiedys miało miejsce. W razie czego e-mail do administratora sieci poszedł. Pozostaje jak narazie tylko czekać. Jesli jednak cos sie w najblizszym czasie nie zmien, pomyslimy co dalej. Pozdrawiam.

ritarded l. - Czw 06 Paź, 2005 23:59

szpoko nas tylko niepokoi ze laguje a nic nikt nie wie :) :banan:
psychic - Pią 07 Paź, 2005 14:25

oj ostatnio to strasznie laguje :(
ale co tam wytrzyma sie chwile mysle :rotfl:

siatkarz - Pią 07 Paź, 2005 15:03

psychic napisał/a:
oj ostatnio to strasznie laguje :(
ale co tam wytrzyma sie chwile mysle :rotfl:

tobie psc to laguje zawsze bo masz ng lol2 :hahaha: :hahaha: :hahaha: :P