To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Śmieszny i zarazem żałosny ban!!!

Dzejms - Wto 19 Lip, 2005 20:26

MinutMen napisał/a:
Czyli moge sobie na forum powyzywać ludzi zmieszać ich z błotem powypisywać najgorszych świńst i być zbanowanym tylko na forum a na serwerze dlaje grać sobie bez jakichkolwiek konsekwencji. Mało tego śmiac się wam w oczy bo mam wszystkich w 4 literach i wcale nie mam przymusu wchodzenia na forum. Dziwne podejście do sprawy. Konsekwencją tego co się robi na forum jest odbicie na serwerze. Moim zdaniem słusznie Gepard postąpił. Z tego co mi wiadomo Adamos miał bana na serwie po tych ekscesach. Jednak dziwnym trafem dalej zaczoł grać.

Pięć razy cytowano sława Minuta :wow: Proponuję wpisać jako punkt do regulaminu. :hahaha:

A na poważnie to ja je zacytowałem szósty raz bo są to święte słowa, które wszyscy powinni zapamiętać. :faja:
Ban Adamosa nie jest śmieszny ani żałosny. Natomiast jego zachowanie i teksty czasami tak.

MamutMen - Wto 19 Lip, 2005 20:30

DzejmsBlond 'oo7' napisał/a:

Pięć razy cytowano sława Minuta :wow: Proponuję wpisać jako punkt do regulaminu. :hahaha:

A na poważnie to ja je zacytowałem szósty raz bo są to święte słowa, które wszyscy powinni zapamiętać. :faja:
Ban Adamosa nie jest śmieszny ani żałosny. Natomiast jego zachowanie i teksty czasami tak.

Wyrastam na bożyszcze tłumów :hahaha: :hahaha:
Tak na poważnie ktoś idzie ponurkować bo noc się zbliża? :D

patterson - Wto 19 Lip, 2005 20:35

idz sobie klucze powrzucaj do wody :hahaha: :hahaha:
nowik - Wto 19 Lip, 2005 20:40

Minut jeszcze duzo czasu bo troche jasno jest :P :D
Dzejms - Wto 19 Lip, 2005 21:19

Tylko proszę nie budźcie mnie znowu w nocy, żebym nurkował. :hahaha:
iRu - Wto 19 Lip, 2005 22:24

Gepardzik wyciagnołeś jakieś pojedyńcze logi żeby jakoś uzasadnic twoją dezycję... mnie to nie przekonuje wogóle, idąc tym sposobem musiałbyś zbanować jakies 80% graczy... Chyba ważne jest w jakich okolicznościach były użyte te słowa które przytoczyłeś... co innego jak ktoś wchodzi na serwer i bluzga wszystich zupełnie bezpodstawnie za to perm ofcourse... ale jeżeli typ mi wchodzi 3 raz pod celownik i ewidentnie jest to jego wina a on nie potrafi powiedzieć zwykłego sry tylko się kłuci że to mój błąd no to przepraszam ale litości nie ma ,a gdyby siedział obok mnie w cafe to nie skończyło by sie na słowach... Swoją drogą zastanawia mnie dlaczego NIE popierają tego bana w większości gracze którzy z reguły trzymają się w górze tabeli ...nie mówie o sobie że jestem jakis skillor czy coś bo zaraz do tego się przyczepicie ;] ...a dlaczego POPIERAJĄ go ci którzy w górze tabeli utrzymują sie z potem czoła, że tak powiem :> czy aby napewno jest to kwesta tylko i wyłącznie przekleństy hmm ciekawe ? szczerze mówiąc to sam sie wyzywam z glizdą czyt. adamosem nie raz i nie stanowi to dla naz żadnego problemu :lol: ...a może to kwesta kompleksów... ktoś sobie gra i mówi taki młody a tak wymiata i skoro nie potrafi go pokonać w grze to można na innej płaszczyźnie na której ma władze...hmm... od czasu bana na forum nie było żadnych skarg na adamosa nawet Bond 007 to zauważył ale chyba zmienił zdanie ostatnio pod nacisiekiem krótkiego loga... ;] a tu nagle komuś sie coś przypomniało i perm... zresztą cały esej mógłbym napisać :rotfl: ...ogólnie pojazd całej sytuacji.
ritarded l. - Wto 19 Lip, 2005 22:47

iru, przejrzyj forum, poszukaj postow o adamosie i wysnuj wnioski. screeny dam ci na pw jak chcesz
Anonymous - Wto 19 Lip, 2005 23:16

iRu napisał/a:
Gepardzik wyciagnołeś jakieś pojedyńcze logi żeby jakoś uzasadnic twoją dezycję... mnie to nie przekonuje wogóle, idąc tym sposobem musiałbyś zbanować jakies 80% graczy... Chyba ważne jest w jakich okolicznościach były użyte te słowa które przytoczyłeś... co innego jak ktoś wchodzi na serwer i bluzga wszystich zupełnie bezpodstawnie za to perm ofcourse... ale jeżeli typ mi wchodzi 3 raz pod celownik i ewidentnie jest to jego wina a on nie potrafi powiedzieć zwykłego sry tylko się kłuci że to mój błąd no to przepraszam ale litości nie ma ,a gdyby siedział obok mnie w cafe to nie skończyło by sie na słowach... Swoją drogą zastanawia mnie dlaczego NIE popierają tego bana w większości gracze którzy z reguły trzymają się w górze tabeli ...nie mówie o sobie że jestem jakis skillor czy coś bo zaraz do tego się przyczepicie ;] ...a dlaczego POPIERAJĄ go ci którzy w górze tabeli utrzymują sie z potem czoła, że tak powiem :> czy aby napewno jest to kwesta tylko i wyłącznie przekleństy hmm ciekawe ? szczerze mówiąc to sam sie wyzywam z glizdą czyt. adamosem nie raz i nie stanowi to dla naz żadnego problemu :lol: ...a może to kwesta kompleksów... ktoś sobie gra i mówi taki młody a tak wymiata i skoro nie potrafi go pokonać w grze to można na innej płaszczyźnie na której ma władze...hmm... od czasu bana na forum nie było żadnych skarg na adamosa nawet Bond 007 to zauważył ale chyba zmienił zdanie ostatnio pod nacisiekiem krótkiego loga... ;] a tu nagle komuś sie coś przypomniało i perm... zresztą cały esej mógłbym napisać :rotfl: ...ogólnie pojazd całej sytuacji.

Bredzisz.
Nie podoba sie polityka zmien serw proste

Anonymous - Śro 20 Lip, 2005 00:23

iRu napisał/a:
Gepardzik wyciagnołeś jakieś pojedyńcze logi żeby jakoś uzasadnic twoją dezycję... mnie to nie przekonuje wogóle, idąc tym sposobem musiałbyś zbanować jakies 80% graczy... Chyba ważne jest w jakich okolicznościach były użyte te słowa które przytoczyłeś...

To bez znaczenia, zachowaywał się niekulturalnie to i ban
iRu napisał/a:
co innego jak ktoś wchodzi na serwer i bluzga wszystich zupełnie bezpodstawnie za to perm ofcourse... ale jeżeli typ mi wchodzi 3 raz pod celownik i ewidentnie jest to jego wina a on nie potrafi powiedzieć zwykłego sry tylko się kłuci że to mój błąd no to przepraszam ale litości nie ma ,a gdyby siedział obok mnie w cafe to nie skończyło by sie na słowach...

No to tylko potwierdza Twój wysoki poziom intelektualno-kulturalny, pogratulować podejścia. I co, jak by Cie straszliwie wkurzał to byś go zabił czy jak mam to rozumieć?
iRu napisał/a:
Swoją drogą zastanawia mnie dlaczego NIE popierają tego bana w większości gracze którzy z reguły trzymają się w górze tabeli ...nie mówie o sobie że jestem jakis skillor czy coś bo zaraz do tego się przyczepicie ;] ...a dlaczego POPIERAJĄ go ci którzy w górze tabeli utrzymują sie z potem czoła, że tak powiem :>

Gdzie (nie) popierają bo jakoś nie widze? Wiesz takie niczym nie poparte tezy to każdy może pisać
iRu napisał/a:
czy aby napewno jest to kwesta tylko i wyłącznie przekleństy hmm ciekawe ? szczerze mówiąc to sam sie wyzywam z glizdą czyt. adamosem nie raz i nie stanowi to dla naz żadnego problemu :lol: ...a może to kwesta kompleksów... ktoś sobie gra i mówi taki młody a tak wymiata i skoro nie potrafi go pokonać w grze to można na innej płaszczyźnie na której ma władze...hmm...

No tym to mnie rozwaliłeś normalnie :hahaha: bo musze udowodnić swoją męskośc i go zbanowałem, bo lepiej gra? Nie bądź śmieszny, szczerze to nawet sobie nie przypominam, żebym w jednym czasie grał na serwq z Adamosem.
iRu napisał/a:
od czasu bana na forum nie było żadnych skarg na adamosa nawet Bond 007 to zauważył ale chyba zmienił zdanie ostatnio pod nacisiekiem krótkiego loga... ;] a tu nagle komuś sie coś przypomniało i perm... zresztą cały esej mógłbym napisać :rotfl: ...ogólnie pojazd całej sytuacji.

Nic się nikomu nie przypomniało, było wyjaśniane nie raz czemu teraz znowu ma bana.

yello - Śro 20 Lip, 2005 00:34

Cytat:
Nie podoba sie polityka zmien serw proste

Polityka z czasow PRL-lu, [ :E ] kiedy na polkach sklepowych znalesc mozna bylo tylko butelki z Octem... Panowie mamy 21 wiek bez graczy forum i serwery CS Fusion by nie istnialy... Smutne ale prawdziwe...