CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Mała rewolucja? :>
bukers - Śro 21 Wrz, 2005 06:30 sokół fajną masz kreskę nad tym kółkiem w ksywie AdAMoS - Pią 23 Wrz, 2005 18:17 MUhaha ale smieszne buq o maj gad padlem na dywan... no wlasnie
1.Nie
2.Tak
bukers - Pią 23 Wrz, 2005 18:50
AdAMoS napisał/a:
MUhaha ale smieszne buq o maj gad padlem na dywan... no wlasnie
1.Nie
2.Tak
no więc właśnie przyznaje ci rację.
i już naprawde """""J ""J
no wlasnie.
Pozdrawaim wszsytkichneverling~ - Pon 20 Lut, 2006 10:11 Ja bym zmnijeszyl czas rudny [: wkoncu to TP i nie mozna sie lenic na respie
I zmienil bym troche MC [: wywalil bym dust2002 [:siatkarz - Pon 20 Lut, 2006 12:59
neverling~ napisał/a:
Ja bym zmnijeszyl czas rudny [: wkoncu to TP i nie mozna sie lenic na respie
I zmienil bym troche MC [: wywalil bym dust2002 [:
spamu na sile nie musisz uprawiac... zreszta patrz na date ostatniego posta:/.:Solid_Snake:. - Pon 20 Lut, 2006 16:39 spamu na sile nie uprawia. Pisze co by chcial zmienic, a lepiej gdy to robi w istniejacym topicu niz by zakladam specialnie osobny. Ale i tak co do jego propozycji jestem na nie.mARV - Wto 21 Mar, 2006 15:32 Temat postu: Hmm cz21.50 czy 2.00 to mozna ustawic ale nie na ffa czy servie TP, wiadomo ze zgranie druzyn zadne. Krótszy czas dobry dla CT i nic więcej. Lepiej wywalic malo grywalne mapy z mapcyklu serv-a jak dust2000 sunny itp nie CPL-owskie (przyczyna naglej absencji graczy, oraz modlitwa tych co pozostali aby vote sie udal czy tez zmiana admina z flagą mapki )._rOsO_ - Wto 21 Mar, 2006 15:42 Temat postu: Re: Hmm cz2
mARV napisał/a:
1.50 czy 2.00 to mozna ustawic ale nie na ffa czy servie TP, wiadomo ze zgranie druzyn zadne. Krótszy czas dobry dla CT i nic więcej. Lepiej wywalic malo grywalne mapy z mapcyklu serv-a jak dust2000 sunny itp nie CPL-owskie (przyczyna naglej absencji graczy, oraz modlitwa tych co pozostali aby vote sie udal czy tez zmiana admina z flagą mapki ).
Tak hm..... racja albo nie ja się nie zgadzam raczej wole inny rodziaj, wybór, zależność, okiełznanie, tak jest dobrze jak jest teraz. Mi się Sunny bardzo podoba ale jak Dzejms się dowie marv to ech....dedaler - Nie 07 Maj, 2006 21:18 Temat postu: Odp1) Nie
2) Tak_rOsO_ - Nie 07 Maj, 2006 21:20 O Boże