CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na admina sidney polak alcoholique
akira - Śro 24 Sie, 2005 20:33 A to takie buty... a ja sie dziwilem co to za krzyki slychac w sasiednim pokoju ^_^ nowik - Śro 24 Sie, 2005 20:34
akira napisał/a:
A to takie buty... a ja sie dziwilem co to za krzyki slychac w sasiednim pokoju ^_^
jak bys pamietalchociaz plan naszego domu to bys wiedzial ze pomiedzy nami jest jeszcze jeden pokoj :F n/c_rOsO_ - Śro 24 Sie, 2005 20:35
akira napisał/a:
A to takie buty... a ja sie dziwilem co to za krzyki slychac w sasiednim pokoju ^_^
Lepiej cos napisze bo bedzie warn
No więc rozstrzygnijcie to walka na gołe klaty może
A tak na 100% poważni to nie wiem kto to rozstrzygnie bo ja pojecia nie mam kto, co i jak bbl` - Śro 24 Sie, 2005 20:36
nowik napisał/a:
akira napisał/a:
jak bys pamietalchociaz plan naszego domu to bys wiedzial ze pomiedzy nami jest jeszcze jeden pokoj :F n/c
padlem tiop - Śro 24 Sie, 2005 20:39
nowik napisał/a:
akira napisał/a:
jak bys pamietalchociaz plan naszego domu to bys wiedzial ze pomiedzy nami jest jeszcze jeden pokoj :F n/c
hehe to nieźle żeś sie darł
I tak z niewinnej zabawy powstała wojna
trza bylo na gg zagadac... chciaz nie, tak jest wiecej śmiechu nowik - Śro 24 Sie, 2005 20:43 tiop Ty tutaj z powaznej skargi sie smiejesz... wstydYelonek - Śro 24 Sie, 2005 20:45 jaką padakę mam przez was =Dlyzka - Śro 24 Sie, 2005 20:46 Wam to się naprawdę nudzi... do wyra, a nie tu głupoty na takim poważnym forum wypisujecie:Dtiop - Śro 24 Sie, 2005 20:48 Dla mnie prawie każda skarga jest śmieszna, im bardziej absurdalna tym bardziej śmieszna, ale ta to po prostu... RZĄDZI mój n1 bbl` - Śro 24 Sie, 2005 20:49 Tylko beki juz nie bedzie bo oskarzony poszedl